Szűcs Judit és Mérő Ádám, a Coca-Cola vezető munkatársai a Márkamonitor rádióműsorában

Kiemelt Márkák

Mindketten a hazai Coca-Cola munkatársai voltak, onnan léptek előre regionális, ill. európai pozícióba. Judit senior brand communication manager, Ádám Consumer & Shopper Connection Director.

 

A műsorban először azt beszéljük meg, mit is jelentenek ezek a hosszú titulusok. A Coca-Cola nevét mindenki ismeri, de azért röviden megvilágítjuk, mit érdemes tudni arról a világcégről, amely mostanában teljes átszervezésen megy keresztül. Azt tudjuk, hogy az elmúlt években sokat változott a fogyasztó, környezettudatosabb, egészségtudatosabb lett. Mit jelent ez a Coca-Cola számára? Miben változik a Coca-Cola kommunikációja, milyen értékeket képvisel? Fenntarthatóság, környezetvédelem, társadalmi ügyek vállalása eddig is jellemezte, változnak-e a hangsúlyok?

Melyek a globális reorganizáció, az „Emerging Stronger” fő elemei? Hol tart az End to End, a teljes fogyasztói utat (Consumer + Shopper) lefedő új kommunikációs tervezési szemlélet kialakítása?

Megbeszéljük azt is, hogyan alakul a márkáik száma, milyen új termékek jönnek, mi mindenre terjed ki az innováció. Alakul az egészségesebb, „mentes” termékpaletta, egyre jobban odafigyelnek  a csomagolásra, az újrahasznosításra, és itt a legújabb innovációjuk, a papírpalack.

A pandémia hatására felgyorsult digitális transzformáció / on demand tartalomfogyasztás és a direct to consumer értékesítés – fogyasztóként mit fogunk ebből érzékelni?

 

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

 

Szakács László főszerkesztő

 

SOCIAL MEDIA