Stílusos és a strapát is bírja: Megérkezett a motorola defy

Kiemelt Márkák

A motorola defy megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy átfogó védelmet biztosítson azokkal a mindennapos károkkal szemben, amik a telefonokat a leggyakrabban érik. Akár az autó tetejéről esik le, akár folyadék cseppen rá vagy éppen tűző napnak van kitéve[1], a készülékház nagy fokú védelmet biztosít, így gondtalanul használhatjuk telefonunkat például a strandon vagy túrázáskor.

 

Ugyanakkor a motorola defy-t nem csak szabadtéri helyzetekre készítettek fel. A tesztek során többször ráültek a telefonra, miközben az a nadrágzsebben volt, és vécécsészébe is beejtették. A masszív, mindennapi kalandokat is jól kezelő eszközt lemoshatjuk szappanos vagy tisztítószeres vízzel, hiszen a dupla szigetelés megakadályozza, hogy folyékony anyag kerüljön a készülék belsejébe.

A csúszásmentes hátlapon található a 48 MP-es[2] főkamera f1.8 rekeszértékkel, amivel a nap bármely szakában kiváló képeket készíthetünk, akár napfelkeltét, akár esti pillanatot szeretnénk megörökíteni. A fotókat, videókat pedig a 6,5”-es HD+ kijelzőn nézhetjük újra, amit speciális, 0,7 milliméter vastag védőréteg[3] óv a sérülésektől. Az 5.000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően akár két napig is használhatjuk telefonunkat egy feltöltéssel, és a gyorstöltést is támogatja.

A készülék a Motorola és a Bullitt Group együttműködésében készült. Az IP68 szabványnak megfelelő okostelefon 1,5 méteres mélységig bírja a vizet akár 35 percen keresztül[4]. Mindemellett tesztelték 1,8 méteres[5] magasságból való leejtés során, és megfelel a MIL SPEC 810H katonai szabványnak, így ellenáll az extrém hőmérsékletnek, az erős rázkódásnak.

 

Elérhetőség

A Motorola defy Magyarországon 2021. június 21-től érhető el az Extreme Digital és az eMAG kínálatában. A készülék ajánlott fogyasztói ára 114.990 Ft. A motorola defy elérhető fémes zöld és fekete színben, a levehető csuklópánt pedig biztonságosabb használatot tesz lehetővé.

Teljes specifikáció megtalálható a www.motorolarugged.com weboldalon.

 

[1] Működési hőmérséklet-tartomány -25º C és + 55º C között.

[2] A 48 MP-es szenzor négy pixelből kombinál egyet, 12 MP-es fotófelbontással.

[3] Corning® Gorilla® Glass Victus™

[4] IP68 szabvány: Porálló és teljesen vízálló 1,5 méteres mélységig akár 35 percig. Sós vízben történő használat után szükséges az alapos leöblítés.

[5] 1,8 méteres magasságból való leejtéssel szembeni ellenállás.

SOCIAL MEDIA