Enyedi András a Manna FM új ügyvezetője

Karrier Kiemelt

Új ügyvezető igazgatót nevezett ki a Manna Vision Media. A 98.6 Manna FM-et működtető cég Enyedi Andrást bízta meg a rádió vezetésével. A szakember több mint húsz éve médiavállalatok felsővezetője, legutóbb az IKO Holding vezetőjeként felelt a TV2 Csoport kábelportfóliójának felépítéséért és fejlesztéséért. Az új ügyvezető tervei között szerepel egy olyan a rádió köré épített multiplatform médiaportfólió létrehozása, ami mind a felhasználók, mind a hirdetők igényeit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.

 

Májustól új ügyvezető igazgató irányítja a Manna Vision Media cégcsoportot. Enyedi András személyében olyan szakembert igazoltak, aki húsz éves médiapiaci tapasztalattal a háta mögött 22 televíziócsatorna indítását, fejlesztését és terjesztését irányította a közép-európai régió 11 országában, részt vett televíziós applikációk fejlesztésében, jártas az online médiaportfólió építésben, irányított kültéri reklámozással foglalkozó médiacéget, és alapító elnöke az első magyar E-sport Sportszövetségnek.

Az eddigi munkám és feladataim során is mindig a fejlesztés, a progresszív és az adott piaci környezetnek leginkább megfelelő megoldások megtalálása volt a fókuszban, így motiváltan, izgalmas tervekkel és elképzelésekkel vágok neki a legújabb szakmai kihívásomnak. Mozgalmas időket él a médiapiac, ahol a közönség és a célcsoport elérése, figyelmének tartós elnyerése egyre nehezebb feladatot jelent a tartalomgyártóknak és a terjesztőcégek számára is. Ennek köszönhetően a piaci szereplők részéről intenzíven jelentkezik az igény a korszerű, kreatív és innovatív megoldások iránt, melyekkel több platformon és megfelelő tartalmi formátummal tudják elérni a megcélzott piaci szegmenst.  A Manna Vision Media ezen elvárásoknak megfelelve kívánja alakítani jövőbeli tevékenységeit, hogy hirdetői partnereinket is ki tudjuk szolgálni a Manna FM-en és egy olyan médiaportfólión keresztül, mely biztosítja számukra a jelenleg hiánypótló, egyedi, hiteles és értékalapú megjelenést. Hisszük, hogy az embereket az utóbbi időben ért negatív élmények és impulzusok felerősítették bennük a boldogság, az öröm és a nyugodt élet iránti természetes vágyat. A Manna Vision Media őket szeretné kiszolgálni és inspirálni” – nyilatkozta új missziójáról Enyedi András, aki hozzátette, a legnagyobb szakmai kihívás a tartalomfogyasztó közönség megnyerése és elköteleződésének növelése a klasszikus értékek alapján álló, igényes, megbízható és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó média tartalmak fogyasztására.

“A cél, hogy egy olyan üzletileg is életképes, értékalapú alternatívát mutassunk fel a fősodratú médiatermékek piacán, mely a mélyebb, elgondolkodtató üzeneteket, pozitív életszemléletet helyezi előtérbe, úgy, hogy szórakoztat és élményt nyújt” – tette hozzá a szakember, aki május 1-jén kezdte meg munkáját a Manna FM élén.

SOCIAL MEDIA