Sztárparádé A Konyhafőnökben!

Tejszínhub

Dér Heni babaváró buliját tartotta meg Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, olyan sztárvendégekkel, mint Király Linda, Tolvai Reni, Szabó Zsófi és Gáspár Niki.

 

Az újra csapatokba rendeződött versenyzők Dér Heni kedvenc ételeit és a terhesség ezen szakaszában számára fontosa alapanyagokat tartalmazó menüjeit főzték le.

A három fogásos menüket a csapatok egy-egy borítékban választhatták ki. A kékek előételként ráksalátát készítettek ruccola salátával, sajt textúrákkal, főételként marharagut zeller és burgonya textúrákkal, végül desszertként Sacher-tortát sütöttek barack textúrákkal. A pirosak előtele kacsamáj terrin, céklasalátával, főételük marha hátszín grillezett spárgával, burgonya textúrákkal, desszertjük pedig almatorta volt.

A babaváró buli elégedett vendégeinek többsége a kék csapatra szavazott, így közülük egy valaki bekerülhetett egyenes ágon a Döntőbe! A kékek konyhafőnöke Kiss Norbert Ádám volt, így az ő kezében volt a döntés: Sárközi Ákos versenyzője saját magát juttatta a Döntőbe! Azonban maradt még egy feladata, amit a zsűri rábízott: nevezze meg azt a csapattársát, akinek a második feladatban egyéniben, a pirosakkal együtt kell főznie, megkockáztatva, hogy akár ki is eshet a versenyből. A rögtönzött konyhafőnök Szeghalmi Orsolyát választotta ki erre a feladatra.

A középdöntősök egyéniben folytatták A Konyhafőnök versenyét, a második főzés témája a luxus volt. Olyan alapanyagokat válogatott össze a zsűri, amelyek legalább nevükben sugározzák a luxus életérzést: császárszalonna, gyémántfácán, limuzin borjú, aranydurbincs, aranypisztráng, ezüst branzino és selyemtyúk. A zsűri ezekből a hozzávalókból várt egy fine dining stílusú, akár luxusétterembe is illő főételt.

A következő adás a középdöntő utolsó napja, kiderül, kik azok a versenyzők, akik séfkabátot húzhatnak és megküzdhetnek A Konyhafőnök címért és ez ezzel járó 10 millió forintért.

 

Dér Henitől berezeltek a csapatok!

 

Szabó Zsófi bekeményített: „Nem leszünk elnézőek!”

 

Mengyi kiborult: „Iszonyatosan mérges voltam a fiúkra!”

 

Norbi kezében volt saját csapattársainak a sorsa

 

Ákos versenyzője mérgében otthagyta volna a konyhát

 

Ákos megszívatta Jenőt: „Kisétálok és hazamegyek”

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafőnök

 

SOCIAL MEDIA