Megnyitotta a szezont a Westend 

Kiemelt Márkák

A belváros tetején elterülő Westend Tetőkert friss koncepcióval, új funkciókkal, a korábbinál változatosabb közösségépítő programokkal és civil kezdeményezésekkel készül az idei nyárra. A bevásárlóközpont ötnapos borpiknikkel indítja a szezont, amelyet számos kulturális, könnyűzenei, jótékonysági, gasztro- és sportesemény követ a további hónapokban. A nyári programsorozat megújítása és kibővítése mellett a Westend hosszú távon további infrastrukturális fejlesztésekkel, új szolgáltatásokkal és funkciókkal kívánja segíteni a város közösségi életének felpezsdítését.

Június 2-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az újragondolt Westend Tetőkert. A következő három hónapban a sportot, a kultúrát és a gasztronómiát kedvelő látogatók és közösségek is találhatnak kedvükre való eseményeket a Tetőkertben, emellett jótékonysági programokban is részt lehet majd venni. Azoknak is érdemes ellátogatniuk a bevásárlóközpont tágas kertjébe, akik kikapcsolódáshoz, sportoláshoz vagy kötetlen szórakozáshoz keresnek könnyen megközelíthető zöld környezetet.

“A Westend központi lokációja, az épület tetején végighúzódó, három hektáros zöld terület, illetve az épületben elérhető üzletek és szolgáltatások olyan adottságot jelentenek, aminek köszönhetően a bevásárlóközpont a minőségi szabadidőtöltés és a városi közösségi élet pezsgő életterévé tud válni. Amellett, hogy a Westend és partnerei változatos programkínálattal kedveskednek a látogatóknak, arra bátorítunk mindenkit, hogy vegye birtokba a kertet. Szívesen látunk jógacsoportokat, közösen edző csapatokat, színi társulatokat, családokat és mindenkit, aki a belváros tetején, a szabad ég alatt szervezne saját programokat, de a Tetőkert baráti társaságok találkozópontjaként is tökéletes helyszín lehet” – mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

Az éppen zajló Borpiknik mellett cseh és német sörfesztivál, szurkolói klub, kézműves piac, képregényterasz, olasz fesztivál, bringás esemény és kulturális rendezvények – mint például a Vates által szervezett slam poetry estek – is szerepelnek a Westend Tetőkert idei programjai között. A helyszín emellett – a Budapest Bike Maffia civil szervezet közreműködésével – teret fog adni számos jótékonysági kezdeményezésnek, amelyekhez bárki szabadon csatlakozhat.

A bevásárlóközpont szinte mindegyik nyári napra kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a látogatóknak, a változatos programokról a Westend blogra kerülnek fel folyamatosan a legfrissebb információk. A nyári újranyitáshoz június 3-tól a Cinema City mozitermei is csatlakoznak: a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett a látogatók biztonságban, ismét nagyvásznon tekinthetik meg a legújabb nemzetközi és hazai mozifilmeket.

Az idei újranyitásra a Westend két új tetőkerti fejlesztéssel készült: a Westend Workplace közösségi irodával és a Westend Workout szabadtéri edzőparkkal. Emellett a Leroy étterem is megnyitja újonnan kialakított teraszát. A bevásárlóközpont a következő időszakban további újdonságokkal készül, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják és a közösségek lehetőségeit bővítik.

“A Tetőkert megnyitása nemcsak a nyári programokról szól, a Westend megújulásának egyik első lépcsőfokaként tekintünk rá. A bevásárlóközpont a város szívében helyezkedik el, és azt szeretnénk, ha ennek megfelelően a minél szélesebb környezetére is pozitív hatást tudna gyakorolni, minél szélesebb rétegek mindennapjait és kikapcsolódását megkönnyítve. Terveink között szerepel, hogy infrastrukturális fejlesztésekkel támogatjuk a kerékpárral és egyéb fenntartható közlekedési eszközökkel közlekedőket, zöld megoldásokat vezetünk be a bevásárlóközpontban, új kényelmi funkciókkal bővítjük a Westend applikációt, együttműködésbe kezdünk civil szervezetekkel, illetve a belső tereink egy részén is várhatók izgalmas változások” – hangsúlyozta Kovács Orsolya.

 

Nyári programnaptár
júniusjúnius 2-6.Borpiknik
június 9-13.Cseh Sörfesztivál
június 11. – július 11.EB Szurkolói Klub
június 20.Just Clear Sportnap
június 24.VATES – POKET | Együtt. Működünk.
június 26.Képregényterasz
júliusjúlius 6-11.Bajor Sörfesztivál
július 16.Mezei Eszter Pound és Zumba őrület
július 17.Bringa Placc
július 18.Vegan Sunday Market
július 21-25.Gin & Jazz
július 29.VATES
július 31. – augusztus 1.Vegyél hazait piac
augusztusaugusztus 11-15.Olasz Napok
augusztus 29.Vegan Market

 

A Westend a programterv kapcsán a változtatás jogát fenntartja.

 

SOCIAL MEDIA