Ismét lesz TikTOP Fest & Awards az Akváriumban

Kiemelt Piac

Mintegy 100 influencer, több tucatnyi közönségtalálkozó, négy koncert, influencer show-k, táncbemutatók, és az év legnépszerűbb közöségi média személyiségeinek megválasztása egy gálaműsor keretében. 2021. október 24-én a tavalyi kényszerű szünet után ismét megrendezi a Follow Me Agency és az ArvaliCom a nemzetközi védjegyoltalom alatt álló TikTOP Fest & Awards-ot a budapesti Akvárium Klubban.

 

A 2019-es teltházas TikTOP Fest & Awards az akkor még szárnyait bontogató, sokak által nem is ismert, de már közel milliós tini látogatói bázissal rendelkező TikTok nagy hazai ünnepévé vált.  A platform és a hazai közösségi média is nagyot változott azóta. Ma már mindenki tiktokozik, a kamasztól az 50-esig, színésztől, politikacsinálótól kezdve modellen és a szegedi könyvtároson át Candymanig, a milliárdos édességgyárosig. Míg a Facebookot már a 40-esek csatornájának tartják, a TikTok és az Instagram mellett folyamatosan nő az élő streaming videókat tematizáló Twitch jelentősége is.  Éppen a közösségi média sokszínűségét villantja fel az esemény, ami idén még inkább a social média nagy ünnepe lesz, ahol a szervezők azt keresik, ami összeköti az egyes közösségi csatornákat és azok rajongóit, és nem pedig azt, ami elválasztja őket.

Megvan az idei időpont is: október 24. Már elindult az előfoglalás is az esemény weboldalán. A TikTop Fest & Awards időközben közel 40.000-esre duzzadt TikTok és Insta oldalán már tucatnyi influencer résztvevő tűnt fel, az eseményre jön Manuel, T.Danny, illetve a legjobb hiphop táncegyüttesek művészei mérik majd össze erejüket. Több tucat közönségtalálkozó, VIP programok, szépségshow-k, influencer Hyde Park, helyszíni vetélkedők, játékok, fotólehetőségek várják a résztvevőket a díjátadó és gálaműsor előtt, ahol idén minden fontosabb social média csatorna tehetségeit díjazza egy szakemberekből és neves influencerekből álló zsűri. 2019-ben 65.000 szavazatot adtak le a döntőbe került 42 versenyzőre.

A tavaly etikai kódexet is kiadó és szülőmegőrzővel is előrukkoló rendezvény a hazai közösségi média értékeit is hagyományosan be kívánja mutatni. Idén egy egyelőre nem felfedett nemzetközi sztárvendéget is várnak, és egy játékos mobil app keretében ajándéktárgyakra vagy jegyre beváltható TikTOP érméket is lehet majd nyerni. A szervezők készültek egy esetleges újabb járványhullámra is, ez esetben hibrid eseményt szerveznek, azaz idén mindenki garantáltan részt vehet a TikTOP Fest & Awards-on.

 

Nézzen bele a 2019-es esemény videójába:

 

 

SOCIAL MEDIA