A Positive Adamskyt választotta a SYNLAB, a hazai magánegészségügyi szektor piacvezetője

Hírek

A Positive Adamsky lett a SYNLAB, Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójának full-service, integrált ügynöksége. Az új megbízás keretein belül az ügynökség végzi a SYNLAB teljes körű kreatív, PR, digitális és social media kommunikációját, valamint médiavásárlási feladatait.

 

A 2020-as év a labordiagnosztikai szolgáltatók számára rendkívül nagy változásokat hozott a koronavírus-járvány hatására. A SYNLAB Közép-Európa legnagyobb – 5000 m2-es – laborjával rendelkezik Csepelen. Több mint 16 milliárd forintos árbevételével és 900 munkavállalójával a hazai magánegészségügyi szektor piacvezetője.

Az elmúlt egy évben a SYNLAB volt az egyetlen olyan magánlabor, amelyet a Nemzeti Népegészségügyi Központ bevont a hazai állami tesztprogramba, ennek köszönhetően pedig megnövekedett a labor ismertsége és a tevékenységük iránti érdeklődés. Ez pedig összehangolt kommunikációt igényel, amelynek vezetését 2020 őszétől Gránicz Gábor látja el Head of marketing pozícióban. Az új vezető a hazai piaci tapasztalatokon túl nemzetközi know-how-t is hozott magával, munkájának támogatására pedig olyan magyar és nemzetközi tapasztalatokkal, referenciákkal rendelkező ügynökséget keresett, akik nem riadnak vissza az out of the box megoldásoktól, valamint kellően provokatív és kreatív hozzáállással tudják támogatni a SYNLAB kommunikációs-és marketingtevékenységét. Így esett a választás a Positive Adamskyra.

„Az utóbbi időszak tapasztalatai arra ösztönöztek minket, hogy egy olyan stratégiaipartner-ügynökséggel dolgozzunk a marketingkommunikációs feladatokon, akik a saját területükön meghatározó szereplők, új módszertanokat hoznak be cégünk életébe, és a hazai mellett nemzetközi ügyféltapasztalattal is bírnak. A Positive Adamsky csapata minden elvárásunknak megfelel, így izgatottan kezdünk bele az együttműködésbe” – mondta el Gránicz Gábor.

A közös munka számos izgalmas feladatot tartogat a hazai privátegészségügyi szektor piacvezető cégével. Ide tartozik a 2021 tavaszán indult sportdiagnosztikai üzletágnak, a SYNLAB Sportnak és a Magyar Olimpiai Csapatnak a szakmai együttműködése is, amely egy többhónapos integrált kampánnyal startol.

SOCIAL MEDIA