EVENTEX 2021: 4 magyar arany, 3 ezüst és 1 bronz a díjátadón

Hírek Kiemelt

A Global Eventex Awards 11. kiadásában a Visual Europe Group részvételével megvalósított események közül négyet arany, hármat ezüst, egyet pedig bronz díjjal értékelt a zsűri.

 

Arany díjjal zárta a nemzetközi versenyt az MVM Csoport megbízásából készült MVM Zenergia (nyitó képünkön) az Eventex Virtual Fundraising Event kategóriájában,  két aranyat kapott a Power Of Live Events Conference, valamint B2B Events kategóriában, egyet pedig 360 Design Budapest kiállítás és art event Virtual Expo kategóriában. Emellett a Power of Life Events projekt  szerzett 3 ezüstöt is a Budget Event, Marketing Campaign – Non-for-profit/Government és a The Grand Prix – Marketing Campaigns kategóriákban, a 360 Design Budapest kiállítás és art event pedig még egy bronzot az Art Event kategóriában.

 

Az Eventex Awardról

A nemzetközi verseny 2009-ben indult, célja pedig a rendezvényipar és az élményalapú marketing kreativitásának, innovációjának és hatékonyságának megünneplése volt. Az éves gálán kiosztott díjak a kiválóság valódi szimbólumai és ennek megfelelően a szakma megbecsült elismerései.

2021-ben sem volt ez másképp, hiszen az elmúlt, kihívásokban megkérdőjelezhetetlenül gazdag hónapok után is fantasztikus, a kreatív és innovatív megoldások legjavát felvonultató projektekkel pályáztak a versenyzők.

 

Az idei díjazottak

Elképesztő, hogy a versenyzők mennyi inspirációt és innovációt prezentálnak az ipar számára. Az idei nyertesek fantasztikus kreativitást és rugalmasságot mutattak az elmúlt hónapokban. Megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen sok fantasztikus pályaművet kapunk, őszintén gratulálunk minden résztvevőnek!”- nyilatkozta az idei esemény kapcsán Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

Az Eventex Awards díjaiért az idén rekordszámú pályamű indult: összesen 561 nevezés érkezett, 37 országból az USA-tól Oroszországon és Hollandián át Németországig. A nevezések számával szemben azok kategóriák közti eloszlása viszont valószínűleg senkit nem lepett meg különösebben: a 2021-ben beadott pályázatok legnépszerűbb kategóriái a virtuális és a hibrid voltak, a legtöbb nevezés pedig a virtuális eseményre, az online konferenciára, az élő streaming eseményre, a virtuális B2B eseményre, a hibrid eseményre és a  virtuális esemény megoldásra érkezett.

Ezek között sikerült 4 arany-, 3 ezüst- és egy bronz díjra is méltó módon kiemelkedő élményt alkotnia a Visual Europe Group csapata segítségével megvalósított MVM Zenergia és Power Of Live projekteknek, valamint a 360 Design Budapest kiállításnak.

A verseny többi díjazottjával és a nyertes projektekkel itt ismerkedhetnek meg az érdeklődők: https://eventex.co/winners/

 

SOCIAL MEDIA