A Konyhafőnök – Visszatért a korábbi győztes és versenytársa a konyhába!

Tejszínhub

Megelevenedett a dzsungel a stúdióban! Armando Mundaraín, A Konyhafőnök előző civil szériájának győztese visszatért a konyhába Ötves Jánossal és feladták a leckét a versenyzőknek a Costa Ricán szerzett tapasztalataikból, melyeket az RTL Most+-on láthatnak a nézők!

 

Az első feladatban még csak fehér tollú szárnyasok (például galamb, tyúk, kakas, kacsa, liba és pulyka) borzolták a kedélyeket, míg a dzsungelben már egy Fördős Zé nyakába tekeredett boa is becsatlakozott!

A Costa Ricát idéző dzsungelpulton volt krokodilsteak, tapír hátszín, tarisznyarák, argentin bélszín, maracuja, mangó, főzőbanán, kókuszdió, sárkánygyümölcs, perui földi cseresznye, guava, tamarillo, manióka, babfélék, citrusfélék és chilifélék. Armando és János megosztott pár jótanácsot az egzotikus alapanyagokról és indult a dzsungel-főzés!

Pongráczné Győri Boglárka előnyt szerzett az előző napon, ez pedig nem volt más, mint korábbi kedvenc versenyzőjével és Jánossal együtt főzhetett 5 percig, a fiúk ez idő alatt végig a keze alá dolgoztak. Rácz Jenő nem volt rest, önként beállt a pultba tapírt sütni, mivel ezzel az alapanyaggal még ő sem találkozott. Csupán csak a különleges teleport-doboz hátráltatta a Michelin-csillagos séfet, amiben ezúttal rágógumi és pattogós cukorka volt, ezeket kellett beépítenie a tányérjába.

A versenynap végén két veszélyzónás versenyző közül Békei Norberttől, a szombathelyi amerikai focistától búcsúzott a zsűri. A többiek tovább küzdhetnek A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Az RTL Most+-on érhetőek el A Konyhafőnök – Dzsungeltúra Armandoval epizódjai, ahol Armando és jó barátja, János, bemutatják az igazi közép-amerikai dzsungelt! Mindezt egy 6 részes főzőműsorban, Receptek a dzsungelből címmel, illetve egy 10 részes realityben, melynek epizódjai folyamatosan kerülnek fel a prémium streaming platformra, Armando a dzsungelben címmel.

 

Azta! Így engesztelte ki Norbi Jenő séfet

 

Félelem a konyhában: „Ez nagyon kígyó!”

 

Bogi: „Remélem ezért megbocsájt a férjem”

 

Feszültség a konyhában: a kékek között rivalizálás indul?

 

Zsani a veszélyzónában, vajon ő távozik a versenyből?

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafőnök

 

SOCIAL MEDIA