Megérkezett az eMAG Benefits kampány első két filmje

Kiemelt Márkák

Az eMAG első két kampányfilmje május 17-től fut tévében és online. “A 2021-es benefits kampánnyal 4 kiemelt márkaelőny bemutatása a célunk. A kommunikációt az eMAG applikáció és az eMAG Easybox szpotokkal indítjuk el az év első felében, a későbbiekben pedig további két kampányfilmmel folytatjuk az előnyök ismertetését” – fogalmaz kampánybejelentőjében az ACG Reklámügynökség.

 

Mi az eMAG-nál abban hiszünk, hogy ebben a gyorsan változó világban nem állhatunk meg a fejlődésben. Sem márkaként, sem fogyasztóként. Éppen ezért figyeljük folyamatosan a célcsoportunk új igényeit, és alkotunk olyan új megoldásokat, amikkel valóban kényelmesebbé tehetjük az online vásárlás folyamatát. Ezt a filozófiát igyekszünk átadni az eMAG előnyök kampányban is” – hangsúlyozta Várkonyi Balázs, az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatója.

A kampány/reklám fő üzenete egy mondatban összefoglalva: “Legyenek bármennyire is eltérőek is az igényeink, az eMAG szolgáltatásai mindig fejlődésben tartanak minket.”

 

Kreatívkoncepció:

A kampányt a tavalyi évben elindított „Fejlődésben tartunk” platformra építették. A filmekben könnyed, humoros formában mutatták be azokat a márkaelőnyöket, amelyekkel az eMAG a mindennapi szintlépésben támogatja a vásárlóit.

Az eMAG applikáció filmje a korlátlan vásárlói szabadságról szól. Bárhol, szinte bármilyen tevékenység közben megrendelhetjük azokat a termékeket, amelyekre a fejlődésünkhöz szükségünk van. Legyen szó egy extrém vagy egy teljesen hétköznapi helyzetről, az applikációra mindig számíthatunk.

Az eMAG Easybox szpotban a non-stop csomagátvételi lehetőség előnyeit emelték ki. A csomagautomatákkal bármikor egyszerűen átvehetjük a rendelésünket, anélkül, hogy bárkihez alkalmazkodnunk kellene. Legyen akár késő éjjel, vagy kora délelőtt, az Easyboxok ajtajai pontosan akkor nyílnak ki, amikor nekünk kényelmes.

“Egy-egy nagyon egyszerű előnyt kellett átadnunk a filmekben: bárhol és bármikor. Ezért egy olyan technológiát választottunk, melynek segítségével bárhová eljutunk a tenger fenekétől, a panorámás éttermen át a felhők fölé és a napszakokat, évszakokat is kedvünkre alakíthatjuk. A filmek készítése így épp olyan rugalmas és jövőbemutató, mint maga az eMAG márka” – mondta Alberti Rita Creative Group Head (ACG).

 

Érdekesség, behind the scenes:

Az eMAG applikáció film három jelenetét egy Magyarországon eddig szokatlan, extended reality alkalmazás segítségével forgatták. Az élőben vetített háttereknek köszönhetően az extrém környezeteket is valóságosan, kevés utómunkával vehették filmre. A tökéletes térhatást a kamera mozgásával összehangolt, hatalmas LED falon megjelenített, 3D-ben bejárható környezet biztosította.

Ennek a technológiának köszönhetően néhány óra alatt lehet merülni a víz mélyére, repülni a felhők felett, és vacsorázni egy Lánchíd lábánál lévő étteremben. Mindezt úgy, hogy el sem hagyták a stúdiót.

Az Easybox filmnél a helyszín állandó volt, a napszakok és az évszakok viszont folyamatosan változtak. A stáb segítségével időkapukat nyitottak, és néhány átállásnyi szünet alatt varázsoltak tavaszi éjjelt, őszi délelőttöt és nyári naplementét a stúdióba.

 

Werkfilmek:

 

 

 

Alkotók listája

Megbízói oldal

Ügyvezető Igazgató: Várkonyi Balázs

Chief Commercial Officer: Catalin Dit

Head of Creative: Demeter Annamária

Campaign Manager: Csimbók Katalin

 

Ügynökségek

Reklámügynökség (atl, btl, digitális, stb.): ACG Reklámügynökség

Kreatívigazgató: Nagy László

Creative Group Head: Alberti Rita

Senior Art Director: Varga Dániel

Art Director: Kitai Dániel

Motion Designer: Tóth Richárd

Szövegíró: Maróti Tímea

Client Service Director: Calin Dániel

Account Director: Nagy Petra

Senior Account Manager: Szendi Réka

Strategy Planner: Molnár Eszter

Producer: Höhn Brigitta

Werk film: Munkácsy Barbara

 

Médiaügynökség

Perform Consulting

Médiastratégiai tanácsadó: Juhász Attila

 

OMD

Senior Media Executive: Bencsik László

PPC Manager: Novák Dániel

Junior PPC Executive: Takács Dóra

 

Produkció és utómunka

Gyártó producer: Mórádi Orsolya

Rendező: Menzkie

D.O.P: Dévényi Zoltán

Gyártásvezető: Torma Viktor

Rendező asszisztens: Vass Tamás

Zene: Fodor Máriusz

Packshot animáció: Valentin Bajkov

Vágó: Szabó Tomi

Colorist: Gaál Lacó

VFX: Zoulu

Hangutómunka: Studio H

SOCIAL MEDIA