A Konyhafőnök – Kiss Norbert Ádám visszatérhetett a konyhába!

Tejszínhub

Megkezdődött Sárközi Ákos elődöntő hete, ahol 11 kék kötényes versenyző vágott neki a feladatoknak, hogy péntekre csak a hat legrátermettebb maradjon a középdöntőre! A Michelin-csillagos séf egyik versenyzője, Kiss Norbert Ádám egy komoly egészségügyi probléma ellenére is – orvosaival egyetértésben – tudta vállalni a folytatást!

 

Igazi tengeri szörnyek dermesztették meg a hangulatot a kékek konyhába lépésének pillanatában. Jégágyakon igen különlegesnek számító farkashalak néztek szembe a versenyzőkkel, amit pókhallal, skorpióhallal, morgóhallal és pici lepényhallal spékelt meg a zsűri. Ragadozót és áldozatait kellett a kékeknek bemutatni egy tetszőleges főétel formájában.

Sárközi Ákos a második feladatban, tanítási szándékkal egy szokásos, “egyszerű” ételt főzött versenyzőinek: krumplistészta csemegeuborkával, persze mindezt Michelin-csillagos, fine dining stílusban.

A zsűri döntése alapján, a második elődöntő hét első kiesője Kernya Gergely lett, így 10 kék kötényes szakácsjelölt maradt versenyben A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A következő adásban nagy visszatérők adnak feladatot a versenyzőknek!

 

Zsani csípőből visszaszólt a séfnek! Kár volt?

 

Norbi megsérült: „Fel kellett volna adnom?”

 

Ő esett ki elsőként a kék csapatból!

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok/

Instagram: @akonyhafőnök

 

SOCIAL MEDIA