La Liga: vereséggel felérő döntetlen a Barça-Atlético meccsen

Tejszínhub

Bár a döntetlennel mindkét csapat szerzett egy-egy pontot, valójában csak a Real Madrid járt jól. Feltéve persze, hogy a blancók élnek a nagy lehetőséggel. 

 

Jó iramú meccset játszottak a csapatok, de a játék jobbára a két tizenhatos között hullámzott, igazi helyzetek nélkül. Az első félidőben a vendégek jártak közelebb a gólhoz, de vagy ter Stegen védett, vagy a fővárosiak el sem találták a kaput. A túloldalon Oblak kapus talán egyszer találkozott a labdával 45 perc alatt. A második félidőben már többet támadott a Barcelona, de igazi ötletek és átütő erő nélkül.

A gól nélküli döntetlennel egyértelműen az Atlético járt jobban, egyelőre maradt az első helyen, de holnap este a Real Madrid pontszámban utolérheti őket. A Barça bajnoki esélyei jócskán megcsappantak, hiszen maradt köztük a két pont különbség.

Most minden spanyol szem a holnap esti Real Madrid-Sevilla mérkőzésre figyel. A hazaiak nagy lehetőséget kaptak az élettől és a riválisoktól, de az utóbbi évek legkiélezettebb bajnoki küzdelmében még minden megtörténhet, sőt mindennek az ellenkezője is.

Holnap este 11 táján okosabbak leszünk. De bárhogy alakul a forduló eredménylistája, érdemes lesz figyelni az utolsó három forduló összecsapásait is.

SOCIAL MEDIA