Új egyenlegfeltöltési megoldásokat vezet be a ZEN fizetési szolgáltató

Piac

A Zen.com digitális fizetési szolgáltató felhasználói mostantól Apple Pay, Google Pay, Trustly és iDeal segítségével is feltölthetik számlaegyenlegüket. A szolgáltatás Magyarországon és további 31 európai piacon is elérhető.

 

A Zen.com digitális fizetési szolgáltató felhasználói mostantól Apple Pay, Google Pay, Trustly and iDeal segítségével is feltölthetik számlaegyenlegüket, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a korábban rendelkezésre álló SWIFT és SEPA utalások mellett a számukra legkényelmesebb és leggyorsabb módon töltsék fel számláikat. A modern e-kereskedelem kihívásaira megoldásokat kínáló fintech vállalat célja, hogy rövid időn belül helyi partner szolgáltatókkal is bővítse a jelenleg elérhető lehetőségeket, hogy ezáltal felhasználói még nagyobb nyugalomban kezelhessék pénzforgalmukat és vásárlási tranzakcióikat.

„A ZEN határok nélküli e-kereskedelem fejlesztéséért tett lépéseinek egyik fontos eleme, hogy folyamatosan bővíti a kényelmi szolgáltatások kínálatát mind az egyéni felhasználók, mind az üzleti ügyfelek számára. Ennek megfelelően arra törekszünk, hogy – ahogy például a lengyel felhasználók számára a lengyel BLIK használatával már elérhető a helyi pénznemben történő egyenlegfeltöltés – rövid időn belül több új helyi szolgálatóval bővítsük portfóliónkat” – mondta el Michał Bogusławski, a Zen.com kereskedelmi igazgatója.

A Zen.com lengyel fintech vállalat kényelmes és biztonságos online, illetve bolti fizetést, többpénznemű számlát, 35 valutában jutalékmentes pénzküldést kínál egyéni és vállalati felhasználók számára Európa 31 országában, valamint az előfizetési csomagok a következő előnyöket, vagy ahogy a Zen.com-nál hívják „Zenefiteket” is tartalmazzák:

ZEN Extended Warranty: +1 év garancia elektronikus berendezések vásárlásakor

ZEN Cashback: a vásárláskor azonnal visszatérített, akár 15%-os kedvezmények

ZEN Care: vásárlásvédelem a kellemetlen meglepetések ellen

ZEN Buddies: telefonszám alapján történő jutalékmentes pénzküldés

A ZEN szolgáltatások és előfizetési csomagok mobilalkalmazáson és weboldalon keresztül érhetők el most egy hónapos próbaidőszakkal. A Zen.com mobil alkalmazás letölthető a Google Store, az App Store és a Huawei App Gallery felületekről.

SOCIAL MEDIA