Csobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

Tejszínhub

Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába (gyártó: UFA Magyarország) új női mentor érkezik. Csobot Adélt kérték fel, hogy Dallos Bogitól vegye át a stafétabotot, ugyanis Bogi úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről.

 

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt és izgalommal várja, hogy a mentorszékből figyelje azokat, akik életük nagy lehetősége előtt állnak. Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az élő showban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentorkén segítheti majd a jelentkezőket.

Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember – emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mosolygott Adél.

Verebély Marcell, a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak.

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön, ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Dallos Bogi, a 2019-es évad női mentora búcsúzik az X-Faktortól.

“Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak” – mondta Dallos Bogi.

Puskás Peti, az X-Faktor mentora boldogan emlékszik vissza arra az időszakra, amit Bogi mellett tölthetett a mentorpultban.

Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!” – mondta Puskás Peti.

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Csobot Adél, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti izgatottan várja, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2021-es évad.

 

A Fókuszban kiderült, kik a jubileumi X-Faktor mentorai:

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

 

 

SOCIAL MEDIA