Az amerikai Privé Revaux márka a GrandVision segítségével terjeszkedik Európában

Márkák

A világsztárok által alapított Privé Revaux márka, amely kedvező áron kínál szemüvegkereteket, napszemüvegeket és a GrandVision vállalat, a nemzetközi optikai piac vezető szereplője bejelentették, hogy szerte Európában 7 új országban indul el a Privé Revaux modellek értékesítése, köztük Magyarországon is. A Vision Express, a GrandVision hazai optikai hálózataként partneri együttműködés keretében kezdi meg üzleteiben a Privé Revaux modellek forgalmazását.

 

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megfizethető és divatos szemüvegkereteink mostantól Európa-szerte elérhetővé válnak – mondta David Schottenstein, a Privé Revaux alapító elnöke. – Célunk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel, legkiválóbb szolgáltatásokkal és legkedvezőbb árakkal legyünk jelen a nemzetközi optikai piacon, és a GrandVision vállalattal történő partneri megállapodás révén pontosan ezt is tesszük.”

A Vision Express és a Privé Revaux a márka 2021-es tavaszi/nyári napszemüveg-kollekciójával és az üzletekben látható #REFRAMEYOURSELF kampánnyal indítja az együttműködést.

A kampány arca a Privé Revaux társalapítója, Hailee Steinfeld amerikai színésznő és énekesnő, aki bemutatja, hogy a kedvező árú, divatos napszemüvegek révén szabadon változtathatjuk stílusunkat és külsőnket. A választékot a legnépszerűbb napszemüvegekből összeállított kollekció alkotja, ami lehetővé teszi a hazai vásárlók számára, hogy 20 különböző kerettel dobják fel a megjelenésüket. Minden Privé Revaux modell a legmodernebb anyagokból készül, többek között acetátból és a márka saját fejlesztésű, tartós, ugyanakkor könnyű fémötvözetéből, valamint 100% UVA/UVB-védelmet biztosító polarizált lencsékből. A modellek ára 24 990 Ft-tól kezdődik, a teljes kollekció hazánkban 2021. május 3-tól elérhető.

A Privé Revaux márkát egy stílusért és minőségért rajongó különleges csapat hozta létre, köztük David Schottenstein angyalbefektetővel, néhány világos elképzelésekkel rendelkező világsztárral, Jamie Foxx-szal, Hailee Steinfelddel és Ashley Bensonnal, valamint Rob Zangardi, illetve Mariel Haenn kreatívigazgatókkal. A márka kiváló minőségű napszemüvegeivel, blue filter, más néven kékfényszűrő szemüvegeivel és olvasószemüvegeivel hamar vezető szerepre tört a szemüvegkeretek és napszemüvegek piacán.

SOCIAL MEDIA