Májustól új ügynökségekkel dolgozik a BOOK24

Hírek Kiemelt

A BOOK24 Zrt. meghívásos tenderen választotta ki új kreatív, tartalommarketing és performance ügynökségét. Májustól a Createam és a HD Marketing látja el az ügynökségi feladatokat.

 

A BOOK24 hat ügynökség meghívásával bonyolított lett ügynökségi tendert. A tender eredményeképpen a cég kampányainak és weboldalának kreatív munkáit, valamint a teljes körű webfejlesztést a Createam látja el, míg a keresőoptimalizálást, a tartalommarketinget és a PPC kampánymenedzselést a HD Marketing végzi. A BOOK24 digitális marketing ügynöksége korábban a Markweb volt.

Annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk az online marketingben jártas ügynökségek munkájáról és gondolkodásmódjáról, hat ügynökséget hívtunk meg, eltérő háttérrel és szolgáltatási fókusszal. Olyan ügynökséget kerestünk, amely komoly e-kereskedelmi tapasztalattal hozzá tud járulni webáruházunk és közösségi médiafelületeink kreatív, tartalmi és technológiai fejlesztéséhez; adatvezérelt marketing megoldásokkal a leghatékonyabb értékesítés támogatást tudja nyújtani ambiciózus céljaink elérésében. Végül a feladatokat két ügynökség között osztottuk meg” – nyilatkozta Kis Éva, a cég marketingvezetője.

SOCIAL MEDIA