TV2: Visszatér a Mintaapák

Tejszínhub

Hamarosan jön a Mintaapák harmadik évada, ám előtte bőven tartogat meglepetést a TV2. Május 10-től kerülnek képernyőre a második évad befejező részei.

 

Meglepő események, váratlan fordulatok, van mit várni a Mintaapák rajongóinak. A második évad befejező epizódjaiban kiderül, Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatuk végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

Az apák mellett újabb kiváló színészekkel és tehetséges gyerekszereplőkkel találkozhatnak a sorozat követői. És abban is biztosak lehetünk, hogy lesz még néhány meglepetés, mielőtt Miki, Géza, Szabi és Tamás fejest ugranak a következő szezonba.

Május 10-én tehát visszatérnek a képernyőre a nem éppen mintaapák, akiknek a népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a Google nemrég nyilvánosságra hozott kutatása. A 2020-as keresési trendekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket a legjobban a tavalyi évben. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le. Magyarországon a Mintaapák szerepelt tavaly a leggyakrabban a sorozat-keresések között.

Május 10-től Mintaapák minden hétköznap 19.40-kor a TV2 műsorán.

SOCIAL MEDIA