Sznobjektív: Puzsér Róbert hétfőnként az ATV-n

Kiemelt Piac

Több év kihagyás után, május 3-tól az ATV-n tér vissza a képernyőre a Sznobjektív. Puzsér Róbert minden adásban egy meghívott vendéggel beszélget egy általa adott tematika alapján felállított TOP10-es listáról. A műsor saját meghatározása szerint “szókimondó igazságshow”.

 

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert és a Sznobjektív készítői nem fogadják el azt a televíziós alapvetést, hogy a szórakoztatás és az informálás egymásnak feltétlenül ellentmondó közéleti funkciók. Ha a közérdekű tartalom egyben közérthető, képes szórakoztatóvá válni szélesebb tömegek számára is – az eredmény így nem bulvárhíradó-szerű infotainment, hanem a nézőt magával ragadó kulturális élmény lesz. Puzsérék szókimondó műsorában bárkit érhet kritika és bírálat, beleértve  a csatorna műsorait, az ATV vezetőségét, valamint a műsorvezető személyét is.

„A valóságshow napjaink televíziózásának legnépszerűbb műfaja elsősorban annak köszönhetően, hogy soha nem az érvény, hanem mindig és csakis az élmény igényével lép fel. A Sznobjektív című igazságshow abban különbözik ettől, amiben az igazság a valóságtól: míg a valóságnak élménye, addig az igazságnak érvénye van. A Sznobjektív ennek megfelelően nem élményt, hanem érvényt kínál a tévénézőknek” – mondta a műsor házigazdája, Puzsér Róbert.

A Sznobjektív egyaránt érint közéleti, kulturális és társadalmi ügyeket, a műsornak ugyanis nem tematikája, hanem szerkezete van: a tízes lista, melyhez Puzsér Róbert és kollégái a valóság 360 fokos spektrumából választanak témákat. Tíztől egyig haladva valamennyi témakör megfelelő mélységben kitárgyalható, a műsor szerkezete pedig gondoskodik arról, hogy a Sznobjektívről a néző ne egykönnyen kapcsoljon el – mondja műsor koncepciójáról a csatorna közleménye.

A Sznobjektív hétfő esténként 22.15-től jelentkezik az ATV-n.

SOCIAL MEDIA