Új online életmódmagazin indul: itt a 4bro.hu

Piac

Új online lifestyle magazinnal gazdagodik a hazai médiapaletta: elstartolt a 4bro.hu. A honlap azokhoz szól, akik nyitottak a világra és a többi emberre, keresik az új élményeket az utazás, szórakozás, sport és a művészet világában.  

 

Az oldal alapítói népszerű fővárosi szórakozóhelyek és programsorozatok megálmodói (RadioBro, Budapest Essentials, Fridge Fesztivál sport tartalmai stb.), akik évek óta aktívan formálják Budapest kulturális szféráját. A csapat unikális helyszíneken rendez formabontó, értékteremtő eseményeket. Az újító kezdeményezések jelentős közösséget építettek fel, ez a közeg adja az olvasótábor belső magját, ám a 4bro.hu nyitva áll mindenki előtt. A lap öt újságíróval és szabadúszó szerkesztőkkel indul, a stáb folyamatosan bővül majd. A főszerkesztő a korábban az Offline Magazint közel egy évtizeden át irányító Sárvári Tibor. A főszerkesztő-helyettesi pozíciót Pál Attila Márk tölti be.

Nagyon sok tehetséges embert és izgalmas projektet látunk magunk körül. Szeretnénk bemutatni ezeket az értékteremtő kezdeményezéseket. Hisszük, hogy képesek leszünk egymást inspirálni, még nagyobb célok megvalósítása felé ösztönözni. Számos témával foglalkozunk, olyanokkal, amelyek érdekelnek bennünket. Helyet kap az online magazinban a zene, a divat, a street art, az extrém sport, az életmód és az önkifejezés is.  Amint újra beindul az élet, exkluzív programajánlókat is adunk az olvasóknak” – mondta Sticzay Péter, a projekt vezetője.

SOCIAL MEDIA