A Sony bemutatja az X-széria 3 új, nagy teljesítményű, vezeték nélküli hangsugárzóját

Tejszínhub

Az életet teljes hangerőn kell élni, ezért érdemes felcsavarni a zenét is, hogy egész este tiszta és gazdag hangzásra táncolhassunk. A Sony ma bejelentette az X-széria legújabb hangsugárzóit, amikkel minden egyes pillanatból a lehető legtöbbet hozhatjuk ki és olyan hangerő-élményt kínálnak, amelyekre örökké emlékezni fogunk, és együtt énekelhetjük, hogy SZÓLJON HANGOSAN AZ ÉLET!

 

A zenék azért készülnek, hogy másokkal is megosszuk őket, az új X-széria hangszóróival ez pedig könnyebb, mint valaha. Az összes új hangszórót kifejezetten arra tervezték, hogy erőteljes és széles tartományban terjedő hangzást biztosítson a zene bármely műfajának közvetítéséhez.

Akár beltéren, akár szabadban, egyedül vagy baráti társasággal hallgatunk zenét, az új X-széria hangszórók bárki stílusához igazodnak – olyan hangszórót választhatunk, amely tökéletesen megfelel a stílusunknak, a hangminőség, hordozhatóság, tartósság és megvilágítás széles választékával.

Tiszta és erőteljes hangzás

 

Innovatív X-Balanced hangszóróegységek

A hangszórók mindegyike a Sony innovatív, X-Balanced hangszóróegységeit tartalmazza. A nem körkörös membrán nagyobb hangnyomást és kevésbé torz hangot biztosít a hangszórók területének maximalizálásával, ami azt jelenti, hogy gazdagabb, tisztább hangot kap, függetlenül attól, hogy milyen stílusú zenét hallgat.

 

Omnidirekcionális partihangzás az XP700-zal

Az XP700 három elülső[1], nagy hatékonyságú magassugárzóval és egy hátsó, szintén nagy hatékonyságú magassugárzóval rendelkezik, amelyek többirányú hangzást nyújtanak ütős és mély basszusokkal, és tiszta hangzásvilággal.

 

Elsöprő erejű partihangzás az XP500-zal és a XG500-zal

Az XP500 és XG500 két elülső, nagy hatékonyságú magassugárzóval rendelkezik, amelyek együttesen erőteljes hangzást biztosítanak. Ráadásul az XG500 passzív hangsugárzókkal is rendelkezik, amelyek a tiszta basszushang reprodukálására lettek optimalizálva, és együttesen remek hangot biztosítanak, amelyet érdemes másokkal is megosztani.

 

MEGA BASS és LIVE SOUND

A MEGA BASS funkció a teljes hangtartományban lehetővé teszi a hangszóró mélytartományának kihasználását, ezzel mély és ütős basszust biztosítva.

Az X-széria új hangszóróival bárki élőben élvezheti kedvenc zenéit. A LIVE SOUND[2] üzemmóddal újra és újra létrehozható az egyedi hangulat, mellyel átélhetjük kedvenc zenei élményeinket.

Parti a szabad ég alatt

A vadonatúj XG500 IP66 víz- és porálló besorolásának[3] köszönhetően a felhasználók bárhol, bármikor, aggodalmak nélkül élvezhetik az erőteljes bulihangzást akár a medence mellett, vagy a parkban piknikezés közben, esetleg a tengerparton egy pihentető napon. Az XG500 tartós, víztaszító borítással is rendelkezik, amely szárazon tartja a hangszórót és kirobbanó zenei hangzást biztosít.

 

Az XP700 és XP500 IPX4 vízálló minősítéssel rendelkezik[4], így az eső sem állhat útjába a kerti partiknak!

 

A hordozható buli

 

Hosszú élettartamú akkumulátor

 

Az XG500[5], XP700[6] és XP500[7] tartós akkumulátor-élettartamának köszönhetően a hang bárhová elvihető. Amennyiben a hangszórók lemerülnek, rövid töltési idő is elegendő a megfelelő töltöttségi szint eléréséhez[8].

 

Mindhárom hangszóró rendelkezik Battery Care üzemmóddal, amely az akkumulátor élettartam növelése érdekében, megakadályozza annak 100%-os vagy túltöltését.

 

Kényelmes fogantyúk

Az új X-széria tagjai kényelmes fogantyúval rendelkeznek, amely megkönnyíti a hordozást. Ha a hangszóró a szobánkban van, de az udvaron szeretnénk napozni, nincs más dolgunk, mint megfogni a hangszórót, és kivinni a fogantyúk segítségével.

 

Fényáradat és zene

A vadonatúj háttérvilágítás modern és finom fényeket eredményez. Különféle világítási minták[9] választhatók, amelyek feldobhatják a buli hangulatát vagy éppen megnyugtató, sötét tónusokkal járulnak hozzá egy nyugodt és csendes éjszakához.

A hangulat a tetőfokon

 

Karaoke

Mindenki imádja a karaoke-t! Az X-széria hangszórói pedig a tökéletes választások duettekhez is. A hangszórók mikrofon és gitár bemenetének köszönhetően[10] felszereltek, így elengedhetetlen tartozékai a páratlan esti élménynek.

 

Vízszintes vagy függőleges elhelyezés

Az XP700 és az XP500 hangszórók többféleképpen is használhatóak, így lehetőség van akár vízszintes akár függőleges elhelyezésre is. Bármelyik verziót is választjuk, az XP700 érzékelője optimalizálja a hangot az adott elrendezéshez, és remek hangzást biztosít[11].

 

Bluetooth® kompatibilitás

Mindhárom hangszóró BLUETOOTH®-kompatibilis, így közvetlenül párosíthatjuk a hangszórót bármely BLUETOOTH®-szal rendelkező eszközhöz, amely egyenesen a hangszóróhoz kapcsolódik.

 

Party Connect

Mindhárom hangszóró rendelkezik Party Connect funkcióval, amely lehetővé teszi akár 100, kompatibilis hangszóró csatlakoztatását, amelyek ezután szinkronizálódnak a zenével és a fényekkel.

 

USB csatlakozás

Az új X-széria hangszórói USB csatlakozással és USB töltéssel rendelkeznek, ezáltal tökéletes buli hangszórók, hiszen a zenét USB-port segítségével is csatlakoztathatjuk a digitális fájlok lejátszásához. Ha okostelefonunk lemerül, akár a közvetlenül[12] a hangszóróhoz csatlakoztatva is feltölthetjük.

 

Sony | Music Center és Fiestable

Az új eszközök kompatibilisek a Sony | Music Center és Fiestable alkalmazásokkal. A Sony | A Music Center segítségével a táncparketten kiválaszthatjuk a lejátszási listákat, léptethetünk a dalok között, valamint megváltoztathatjuk a világítási mintákat és a hangmódokat. A Fiestable hozzáférést biztosít a szórakoztató funkciókhoz, amelyek elősegítik a buli fokozott hangulatának megteremtését, mint például a lejátszási listák készítése, karaoke funkciók, köztük a Voice Changer és az Echo, valamint a DJ vezérlés a hanghatások hozzáadásához.

Elérhetőség

Az SRS-XP700, AZ SRS-XP500 és az SRS-XG500 2021. júniusától lesz elérhető.

 

 

[1] Egy adott időpontban csak a két első magassugárzó működik

[2] A LIVE SOUND mód elérhető a Sony Music Center alkalmazásban

[3] A termék védettségi szintje megfelelően ellenáll a porállósági tesztből származó porral szemben, így az nem kerül a termékbe. A vízállóság meghatározása szerint a termék saját működését minden irányból védi az erős vízsugárral szemben. A vízálló és porálló funkciója abban az esetben hatékony, amikor a termék teteje zárva van. Nem garantált minden helyzetben.

[4] A vízálló funkciója abban az esetben hatékony, amikor a termék teteje zárva van. Nem garantált minden helyzetben.

[5] Az SRS-XG500 akkumulátor ideje akár 30 órán át tart, miközben a MEGA BASS be van kapcsolva, a 19-es hangerő és a világítás KI van kapcsolva, miközben olyan műsorszámokat játszik le, amelyek megfelelnek a Sony feltételeinek

[6] Az SRS-XP700 akkumulátor ideje akár 25 órán át tart, miközben a MEGA BASS be van kapcsolva, a 13-es hangerő és a világítás KI van kapcsolva, miközben olyan műsorszámokat játszik le, amelyek megfelelnek a Sony feltételeinek

[7]  Az SRS-XP500 akkumulátor ideje akár 30 órán át tart, miközben a MEGA BASS be van kapcsolva, a 19-es hangerő és a világítás KI van kapcsolva, miközben olyan műsorszámokat játszik le, amelyek megfelelnek a Sony feltételeinek

[8] A 10 perc töltés 3 órás lejátszást biztosít az XG500 és XP700 készülékeken, és 80 percet az XP500 készüléken.

[9] Elérhető a Sony | Music Center alkalmazásban

[10] Az XP700 és XP500 két mikrofon bemenettel rendelkezik a hátsó porton, az egyik egy mikrofonhoz, egy pedig egy gitárhoz vagy mikrofonhoz. Az XG500 egy bemenettel rendelkezik, amelyet akár gitárhoz, akár mikrofonhoz is felhasználható

[11] Csak az XP700 rendelkezik beépített érzékelővel, amely optimalizálja a hang sztereó hangzásának feldolgozását

[12] Ez a funkció nem támogatja az összes okostelefont és táblagépet

SOCIAL MEDIA