Hamarosan jön a Survivor: ők a celeb játékosok

Tejszínhub

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása. Az embert próbáló viadalon a civil versenyzők híreségekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. Most pedig kiderül, hogy kik alkotják a celebek csapatát.

A világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor szériákban már bevett szokás a celeb versenyzők részvétele. Itthon a népszerű túlélőshownak ez az első évada, amelyben hírességek teszik próbára  fizikai és mentális tűrőképességüket.

A Survivor (gyártó: Paprika Studios) Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásainak olyan hírességek vágtak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex, a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer.

Nincs kivételezés, nincs egyéni bánásmód, a hírnév itt mit sem számít. Mindegy, hogy civil vagy celeb, a kérdés, hogy ki az igazi túlélő.

Az, hogy miként vágtak neki a hírességek a Survivornek, kiderül a Fókusz anyagából.

 

A műsor hivatalos oldalai:

www.rtl.hu/survivor

www.facebook.com/survivorhun/

www.instagram.com/survivorhun/

 

SOCIAL MEDIA