Szilágyi János újra rádióműsort vezet

Kiemelt Piac

Április 28-án indul Szilágyi János műsora a 168.hu-n. A legendás rádióssal szerdánként találkozhatnak újra a nézők, a Halló, itt vagyok! onnan folytatódik, ahol 1989 decemberében véget ért. Ahogy 30 évvel ezelőtt, a műsornak most is egyszerű a koncepciója: bárki betelefonálhat, akár név nélkül is, és beszélgethet Szilágyival. A műsorvezető csak két témát kerülne az adásban: a járványt és a politikát.

Újra indul a Halló, itt vagyok! Szilágyi Jánossal. A műsor koncepciója ugyanaz, viszont április 28-tól nem csak hallgatni, hanem nézni is lehet a 168.hu-n. Szilágyi élőben várja a telefonokat, szívesen beszélget bárkivel magánéleti kérdésekről, szerelmi és családi drámákról, az élet kényes, izgalmas, vagy akár tabu témáiról, viszont két kérdéskört nem szeretne érinteni: a politikát és a járványt.

A nagysikerű rádióműsor 1980 január első hetében indult és 1989 decemberében ért véget, viszont a Szilágyival folytatott – néha szórakoztató, máskor könnyfakasztó – beszélgetések legendássá váltak. A Halló, itt vagyok! beszélgetései a 90-es években is tovább éltek a köztudatban, a műsort előszeretettel elevenítették fel az akkori kabaré műsorok is.

Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást” – mondta Szilágyi János, aki 85 évesen örömmel ül vissza a stúdióba.

A 168.hu-n ezen kívül két rendszeres műsort közvetítenek élőben: Fiala János Keljfeljancsi című reggeli rádióműsorát és Csernus Imre Lelkifröccs című beszélgetős műsorát.

„A Halló, itt vagyok! a magyar médiatörténet egyik fontos pillére, és hiszek abban, hogy ez a formátum ma is képes sikert aratni. Szilágyi János egy élő legenda, aki egészen egyedi műsort hoz vissza a képernyőre. Megtiszteltetés a 168.hu-nak és az egész stábnak, hogy vele dolgozhatunk” – mondta el Milkovics Pál, a Britmédia tulajdonosa.

Aki szeretne telefonálni és beszélgetni Szilágyival az első adásban, az már akár most, előre jelentkezhet a halloittvagyok@168.hu címen.  

SOCIAL MEDIA