Újabb figurával bővül a Fisher-Price készségfejlesztő, egymással kommunikáló LinkimalsTM babajáték sorozata

Kiemelt Márkák

Tavasztól teljes az itthon kapható LinkimalsTM paletta, a Fisher-Price kínálatába ugyanis a többi figura mellé most megérkezett a hód is. Ezzel hatrészesre bővült a legkisebbeket nagy gombokkal, fényekkel és hangokkal szórakoztató díjnyertes interaktív készségfejlesztő sorozat.

A Linkimals vidám hódja segítségével a gyerekek játék közben ismerhetik meg a formákat, a számokat és a színeket. Az énekek és kifejezések a színek és az 1-től 10-ig számolás világába vezetnek be, a színes fények, a játékos dalok, hangok a vizuális, auditív és taktilis érzékelést fejlesztik, ugyanakkor a baba felfedezheti azt az élményt is, hogy mozdulataival hathat a környezetére: ahogy megnyomja a hód fejét, a fények és a zene bekapcsolódnak.

A hód ráadásul a sorozat többi tagjához hasonlóan imádja a társaságot: amikor összetalálkozik Linkimals barátaival, a figurák érzékelik egymást, hangjuk és fényeik egymásra hangolódnak, így együtt énekelhetnek, beszélgethetnek vagy izgalmas zene- és fénybemutatót tarthatnak a további játék során.

Az utolsónak érkező hód mellett a csapatban lajhár, jávorszarvas, láma, panda és sün is kapható, amelyek az interaktív, zenés szórakoztatáson túl a kicsi gyerekek alapvető készségeit is fejlesztik. A húzogatós, kerekeken guruló, álló vagy karikatorony testű figurák színekre, formákra, betűkre és számokra tanítanak, de az érzékelés, a finommotorika és a nagymozgások fejlődését is segítik.

A Linkimals Lomha Lajhárja egyébként itthon közönségdíjas lett az immár hetedik éve megrendezett Ország Játéka 2020 verseny bébijáték kategóriájában és az összesített megmérettetésen is. A lajhár és csapata az amerikai játékszövetség tavalyi versenyén is elnyerte az év játéka címet.

 

SOCIAL MEDIA