Folytatja 13 országra szóló nemzetközi megbízását az ACG PRo – továbbra is az ügynökség felel az EIT Health InnoStars kommunikációjáért

Piac

2021-ben is az ACG PRo felel az Európai Unió által támogatott EIT Health InnoStars nemzetközi sajtókommunikációjáért. Az ACG PRo az elmúlt időszakban lokális európai ügynökségekkel együttműködve – Magyarország mellett 12 európai országban – dolgozott az EIT Health InnoStars kommunikációján, és most további egy évre meghosszabbították megbízásukat.

 

Az EIT Health Európa egyik legnagyobb nemzetközi hálózata az egészségügyi innováció területén. A legkiválóbb cégeket, egyetemeket, kutatóintézeteket, valamint kórházakat és egészségügyi intézményeket magában foglaló szervezet célja egy olyan ökoszisztéma felépítése, amely hosszabb és egészségesebb életet biztosíthat az európai lakosok számára. Az EIT Health InnoStars a szervezeten belül 13 országban összpontosít az egészségügyi innovációk támogatására.

A nemzetközi kommunikációért felelős ACG PRo amellett, hogy ellátja az EIT Health InnoStars teljes sajtókommunikációját, felel a kommunikációs stratégiák megalkotásáért, a médiavásárlásokért, valamint online eseményekért és tréningekért.

Az idei évben is egy olyan szervezet munkáját segíthetjük, akik a vállalkozói szellem, az innovatív egészségügyi fejlesztések és az oktatás támogatására összpontosítanak a régióban. Büszkék vagyunk, hogy az EIT Health InnoStars-szal karöltve közvetetten mi is a hátrányban lévő és a vezető régiók közötti szakadék megszüntetésén dolgozhatunk” – mondta Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség ügyvezető-tulajdonosa.

SOCIAL MEDIA