Az év eddigi legnézettebb műsora lett A mi kis falunk

Márkák

Visszatért és az éves nézettségi toplista első helyét azonnal el is foglalta A mi kis falunk új epizódja. A hétfő este vetített Aladdin című film pedig az év eddigi legnézettebb filmje lett 18-49-ben.

 

Az elmúlt héten a fő célcsoportban, főműsoridőben 13,5%-os átlagos közönségarányával az RTL Klub volt a legnézettebb csatorna. Szombat este jött, látott és győzött A mi kis falunk: a hosszabb szünet után visszatérő közönségkedvenc sorozat premier epizódja a fő célcsoportban 23,6 százalékos közönségarányt ért el, míg a teljes lakosságból csaknem 1,1 millió ember látta a pajkaszegiek legújabb kalandjait. Ezzel a teljesítménnyel az epizód rögtön az eddigi éves nézettségi toplista első helyére került mind a 18-49 évesek, mind pedig a teljes lakosság esetében. És ha már toplista: hétfő este az Aladdin című mozifilm Will Smith főszereplésével 16,6 SHR%-ot ért el, ezzel az idei év eddigi legnézettebb filmje lett a fő célcsoportban.

Hétköznap esténként továbbra is legyőzhetetlen a Keresztanyu: a széria a múlt héten átlagosan 16,6 SHR% közönségaránnyal futott a 18-49 évesek körében.

A héten is jól teljesített a Híradó – heti átlagban 16,4 SHR% a 18-49 éves korcsoportban – valamint az azt követő Fókusz is (15,4 SHR%). A Cápák között pénteki epizódját 441 ezer néző követte a teljes lakosságból, ezzel az üzleti showműsor eddigi legnézettebb epizódját tudhatja magáénak ebben a célcsoportban. A hét utolsó napján az Apatigris című saját gyártású széria negyedik része 12,3 SHR%-os közönségaránnyal nyerte saját idősávját a fő célcsoportban; a csatorna egyúttal a vasárnap esti győzelmet is magáénak tudhatja.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49;4+ live+aslive+vendég, 11. hét 2021. 03. 22-én lekért adatok alapján

SOCIAL MEDIA