Cápák között – Dupla epizóddal és új időponttal támadnak a Cápák a jövő héten!

Kiemelt Piac

A Cápák között két epizódja is látható lesz a jövő héten egymás utáni napokon. Március 4-én, csütörtökön 22:15-kor, míg március 5-én, pénteken 21:05-től kezdődik az ország egyetlen üzleti showműsora. A továbbiakban pedig péntekenként 21:05 órától kerül a képrenyőre.

 

Az üzleti showműsor rajongóinak még több lehetőségük lesz elmerülni a Cápák és a Kishalak világának rejtelmeibe a jövő héten. Március 4-én, csütörtökön, a második epizód a már ismert 22:15-ös kezdéssel, rögtön másnap, március 5-én, pénteken a harmadik epizód pedig már új időpontban, 21:05-től lesz látható az RTL Klubon.

A népszerű showműsor közkívánatra, március 5-től korábban, 21:05-től fog jelentkezni, péntekenként az RTL Klubon!

A milliárdos befektetők, Tomán Szabina, Balogh Levente, Balogh Péter, Moldován András és az új Cápa, Lakatos István a következő héten duplán, utána pedig új időpontban döntik el, hogy melyik az a vállalkozó, akinek üzletébe saját pénzüket fektetik be.

Az epizódok továbbra is visszanézhetők az RTL Most platformon.

Cápák között második epizódja március 4-én, csütörtökön még 22:15-től, a harmadik epizód március 5-én 21:05-től, majd az évad további epizódjai péntekenként a korábbi időpontban, 21:05-től az RTL Klubon.

 

A Cápák között hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/capakkozott

Facebook: https://www.facebook.com/capakkozott

Instagram: https://www.instagram.com/capakkozottrtl/

 

SOCIAL MEDIA