VV10pbBB – Nincs Finálé Párbaj nélkül: Robi kapta a zöld kendőt

Tejszínhub

A villalakók beöltözős bulit tartottak, és felelsz vagy mersz játékba kezdtek, ami nem éppen úgy sült el, ahogy tervezték. Robi ráadásul kicsit többet ivott a megszokottnál, Merci megint megsértődött, de nem tartott sokáig, ugyanis Moh arra lett figyelmes, hogy a lány mellette fekszik. Eközben Vivi szívesen szétnyalta volna Bálint száját a farsangi buliban, ezért megfogadta, hogy ha kimegy a Villából, kikerázza magát, hogy Bálint beleszeressen. És ha már szerelem: a nézőknek lehetőségük volt online randizni kedvenc villalakóikkal, akik a bemutatkozó videójuk alapján választották ki vacsorapartnereiket, ám Moh senkit nem választott, így míg a többiek ismerkedtek, ő a hálószobában volt kénytelen eltölteni az időt. Aztán visszatért a Villába a VV8 egykori játékosa, Bracsó Krisztián, hogy feltegye a villalakóknak a nézők kérdéseit. Krisztián jó pár lappangó feszültséget hozott a felszínre a kérdésekkel, amik főleg Robi és Bálint kapcsolatát rázták meg. A villalakók pedig döntöttek, Robi már biztosan ott lesz csütörtökön a VV10pbBB kilencedik Párbaján!

 

A Nagy Testvér eddig is minden napra tartogatott meglepetéseket, és nincs ez másként a végjátékban sem! A Finálé közeledtével ugyanis felgyorsultak az események, most pedig elérkezett a jubileumi évad izgalmakban bővelkedő utolsó hete! Még két Párbaj, még két kieső, és három dobogós, akik a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe! ValóVilág10 powered by Big Brother Párbaj tehát csütörtökön és pénteken, Finálé pedig szombaton, amikor eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény! A részletekért látogass el a @valovilag hivatalos Facebook és Instagram oldalára: https://www.instagram.com/p/CLP7KWfFDH3/

 

Felelsz vagy mersz? Az egyik feladat megölte a farsangi VV bulit!

A villalakók beöltözős bulit tartottak, és felelsz vagy mersz játékba kezdtek, ami nem éppen úgy sült el, ahogy tervezték…

 

“Fú, tegyem magam kettesbe!” – VV Robi felöntött a garatra!

Robi kicsit többet ivott a megszokottnál, így olyan aranyköpéseket hallhattunk tőle, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra.

 

Ismét VV Moh ágyában kötött ki VV Merci!

Úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig Merci sértettsége, ugyanis Moh ismét arra lett figyelmes, hogy mellette fekszik a lány.

 

VV Bálint élete legjobb csókját hagyta elveszni, amikor nemet mondott VV Vivinek.

Vivi szívesen szétnyalta volna Bálint száját a farsangi buliban, és a lány megfogadta, hogy ha kimegy a Villából, kikerázza magát, hogy Bálint beleszeressen.

 

Rajongói videók: Közülük választottak randipartnert a villalakók.

A nézőknek lehetősége volt online randizni a kedvenc villalakóikkal, akik megkapták a bemutatkozó videókat, hogy eldöntsék, kivel szeretnének randizni.

 

Bracsó Krisztián kérdései felkavarták az állóvizet a Villában!

A VV8 egykori játékosa, Bracsó Krisztián visszatért a Villába, hogy feltegye a villalakóknak a nézők kérdéseit.

 

Hoppá! VV Robi hatalmasat csalódott VV Bálintban.

Krisztián jó pár lappangó feszültséget hozott a felszínre a kérdésekkel, amik főleg Robi és Bálint kapcsolatát rázták meg.

 

Rapid randik: Nézőkkel ismerkedhettek a villalakók.

A villalakók eltölthettek egy kellemes vacsorát online a kiválasztottjaikkal.

 

VV Moh megbánta döntését!

Moh senkit nem választott, így ő nem randizott senkivel, azonban később rájött, hogy rossz döntést hozott.

 

Sorsdöntő kiváltságot szerzett VV Vivi

A villalakók három kiváltság közül választhattak: villamesterség, dupla jel és jel elvevő erő. Vivi úgy döntött, hogy igényt tart az egyikre!

 

Így alakult VV Robi és VV Bálint kapcsolata Krisztián távozása után!

Megmutatjuk, hogy mi történt Robi és Bálint között, miután Krisztián felszínre hozta a köztük lévő feszültséget.

 

Veszélyzóna: kiderült, hogy ki érzi magát veszélyben!

A Kiválasztás előtt a villalakók számot adtak arról, hogy mennyire érzik magukat veszélyben. Íme!

 

Kiválasztás: ő kapta a legtöbb jelet és a zöld kendőt!

A villalakók döntöttek, és így már biztos, hogy ő ott lesz a VV10pbBB kilencedik Párbaján!

 

Előzetes: Ismerős arc tér vissza a Villába! (02.23.)

Krisztián után ismét egy régi villalakó érkezik a Villába. Viki ráadásul kendőzetlenül megmondja a játékosoknak a véleményét!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-101-resz-c_12842479

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló kedden 22 órától az RTLII-n!

 

A @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok @vv10[játékosnév] formulát követő hivatalos Instagram profiljain túl további VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, ahol érdemes figyelni a SPOILER ALERT matricával ellátott story-kat is, ugyanis megmutatjuk amit eddig még nem! Azt, hogy mi történik éppen aktuálisan a Villában!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

SOCIAL MEDIA