RTL Klub: este mindenki Makkosszállásra kapcsol

Piac

Főműsoridőben, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub továbbra is tartja vezető szerepét az év hetedik hetében. 18-49-es korcsoportban a heti toplista első helyén a Keresztanyu szerepel, a teljes lakosságot tekintve pedig az RTL Híradója bizonyult a hét legnézettebb műsorának.

 

A tévénézők nagy része az RTL Híradójából tájékozódik. A 18-49-es korcsoportban, átlag 17,5 SHR% követi a híradásokat, melyeket a Fókusz átlag 14,5 SHR%-al folytat. A teljes lakosságot tekintve a héten az RTL Híradóját nézték a legtöbben (826 ezer néző).

A hétköznapok kiemelkedő sikere a saját gyártású Keresztanyu, amely továbbra is magabiztosan uralja sávját, átlag 16,4 SHR%-al a kiemelt kereskedelmi célcsoportban.

Hétvégéken A Tanár3 szintén magabiztosan hozza a sávját, a szombati nap legnézettebb műsoraként 18-49-es korcsoportban 12,0 SHR%-al futott, vasárnap pedig a kasszasiker mozifilmre, a Fekete Párducra kapcsolt a kiemelt kereskedelmi célcsoport tévénézőinek többsége (12,7 SHR%).

Az RTLII-n futó Való Világ 10 powered by Big Brother továbbra is a fiatalok kedvence. A 13-29 korcsoportban átlagban 8,3 SHR% követi a villalakók mindennapjait. A jubileumi széria a Finálé hetéhez érkezett, ahol nem mindennapi izgalmak várják a nézőket.

Az RTL Most, ingyenesen regisztrálható online, audiovizuális platform jelenleg legnézettebb tartalma a Való Világ 10 powered by Big Brother. A valóságshow csak az elmúlt héten 726 ezer videóindítást generált.

Február utolsó hetében tovább erősít az RTL Klub. Február 25-én indul a nagy sikerű üzleti showműsor, a Cápák között harmadik évada és a hétvégén visszatér egy vadonatúj évaddal Scherer Péter főszereplésével az Apatigris is!

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, 4+; live+aslive+vendég, 7. hét Gemius Prism, 4+ RTL MOST web+app Total Videoview 2021. 02. 22-én lekért adatok alapján.

SOCIAL MEDIA