VV10pbBB – VV Merci úgy falta az édességet, mintha nem lenne holnap

Tejszínhub

Míg a nyugiszoba lakói szörnyű éjszakát tudhatnak maguk mögött, Daninak nem mindennapi meglepetésben volt része. Közben kiderült, hogy Bálint a legnagyobb ellenfelének tartja Moh-t, és mivel két dudás nem fér meg egy csárdában, ezért hadat üzentek egymásnak a srácok. Dani aztán úgy kihozta a sodrából Robit, hogy a villalakók tátott szájjal figyelték a srác reakcióját. Vivi és Robi az éj leple alatt kirabolták a Villát, Merci pedig úgy falta az édességet, mintha nem lenne holnap, miután a párbajozók köszönetet mondtak támogatóiknak.

 

A Nagy Testvér eddig is minden napra tartogatott meglepetéseket, és nincs ez másként a végjátékban sem! A Finálé közeledtével ugyanis felgyorsultak az események, most pedig elérkezett a jubileumi évad izgalmakban bővelkedő utolsó hete! Még két Párbaj, még két kieső, és három dobogós, akik a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe! ValóVilág10 powered by Big Brother Párbaj tehát csütörtökön és pénteken, Finálé pedig szombaton, amikor eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény! A részletekért látogass el a @valovilag hivatalos Facebook és Instagram oldalára: https://www.instagram.com/p/CLP7KWfFDH3/

 

Ezt hallanod kell! Dal készült VV Daniról!

Daninak nem mindennapi meglepetésben volt része: a barátai írtak neki egy dalt!

 

Forradalom a VV-ben: VV Vivi és VV Robi kirabolták a Villát!

Vivi nem bírt ellenállni az édességnek, ezért úgy döntött, hogy lecsap az ellenséges területre. Az első lázadás sikertelennek bizonyult, azonban éjszaka Robival tért vissza.

 

VV Moh: “A villalétem legrosszabb éjszakáját éltem át!”

A nyugiszoba lakói szörnyű éjszakát tudhatnak maguk mögött…

 

Hadat üzent egymásnak VV Bálint és VV Moh!

Bálint a legnagyobb ellenfelének tartja Moh-t, és mivel két dudás nem fér meg egy csárdában, ezért hadat üzentek egymásnak a srácok.

 

Ilyen még nem volt: VV Robi úgy kiakadt, mint még soha!

Dani úgy kihozta a sodrából Robit, hogy a villalakók tátott szájjal figyelték a srác reakcióját.

 

Megható búcsúbeszédek: “Uram, öröm volt Önnel szolgálni!”

A párbajozók köszönetet mondtak támogatóiknak. Figyelem, megható pillanatok következnek!

 

Vicces: VV Merci úgy falta az édességet, mintha nem lenne holnap!

Merci nem kívánta a konzervet, ezért inkább két napig nem evett… A száműzetés után viszont bevetette magát a konyhába, és mindent felfalt!

 

VV Bálint megkönnyezte VV Dani kiesését!

A szombati Párbaj után ledöbbentek a villalakók, hogy milyen szoros volt a két párbajozó küzdelme. Bálintot pedig igencsak megviselte barátja távozása…

 

Előzetes: Visszatér egy régi villalakó a Villába! (02.22.) A villalakók ledöbbentek, amikor észrevették, hogy visszatért az egyik korábbi játékos! További részletek hétfőn este 22 órától az RTLII-n, ráadásul Kiválasztás is lesz!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-100-resz-c_12841923

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló és Kiválasztás hétfőn 22 órától az RTLII-n!

 

A @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok @vv10[játékosnév] formulát követő hivatalos Instagram profiljain túl további VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, ahol érdemes figyelni a SPOILER ALERT matricával ellátott story-kat is, ugyanis megmutatjuk amit eddig még nem! Azt, hogy mi történik éppen aktuálisan a Villában!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

 

 

SOCIAL MEDIA