Csernus Imre 10 év után újra a képernyőn

Kiemelt Piac

Visszatér a képernyőre Dr. Csernus Imre. A pszichiáter új műsora február 23-án jelentkezik először a ’168 óra’ honlapján, a 168.hu-n és annak Facebook, YouTube csatornáin, ahol élőben beszélget a betelefonálókkal és válaszol az e-mailben feltett kérdésekre. Csernus Imrét utoljára 10 éve láthatták a nézők rendszeresen a képernyőn, az akkor vezetett Bevállalja? című műsorával lett az ország közismert „kiabálós” pszichiátere. Február végétől viszont újra visszatér, és keddenként másfél órán keresztül ad megoldási javaslatokat a kérdezők problémáira.

 

Dr. Csernus Imre

A 168.hu-n tér vissza közönségéhez Dr. Csernus Imre, hogy ajánlásokkal segítse az embereket, többek között a járvány okozta krízisek megoldásaira. Az új műsor első adása február 23-án, kedden 16.30-kor kezdődik, de a kérdéseket már most várják a leendő nézőktől és hallgatóktól.

“Csernus Imre, amellett, hogy kiváló a szakmájában, ikonikus alakja a magyar médiának is. Amikor Imrével megállapodtunk, hosszan beszélgettünk arról, hogy mi lenne a visszatérésének legmegfelelőbb formátuma, időpontja. Nem volt kérdés, hogy a generációk óta nem látott válságban mielőbb szükség van egy olyan hangra, akiben lehet bízni, tanácsai útmutatást jelentenek egy sokaknak jelenleg kilátástalan világban.  A 168 óra megújult odalán, a 168.hu-n ez egy újabb lépés annak megvalósítására, hogy egy egésznapos műsorfolyamot biztosítsunk az olvasóknak, nézőknek és hallgatóknak” – mondta el Milkovics Pál, a Brit Média tulajdonosa.

Dr. Csernus Imre, bár az utóbbi időben visszavonult a kamerák elől, mint pszichiáter folyamatosan aktívan tevékenykedik. Rendszeresen tart terápiás beszélgetéseket pácienseinek, és tart online előadásokat különböző témákban. Az utóbb időszakban segítette a női vízilabda-válogatottat a mentális felkészülésben, kávézója megnyitásával pedig az Én kinyitok! mozgalom egyik megszólalójává vált.

„Ezt a műsort nem csak én, hanem a nézők, hallgatók is alakítják kérdéseikkel, problémáikkal. Amit viszont már most szeretnék leszögezni, hogy a válaszaim ajánlások, nem pedig receptek vagy megoldások. A műsort pedig csak olyan minimális mértékben szerkesztjük, amennyire szükséges, a rendelkezésre álló időben igyekszem hétről hétre minél több kérdésre, problémára válaszolni, ajánlásokat tenni” – mondta el Dr. Csernus Imre.

SOCIAL MEDIA