VV10pbBB – Dagadtak az izmok: folytatódott a Villampia Hete

Tejszínhub

A Villampia Hetének második napja tornával kezdődött: a Merci által tartott testedzés azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Aztán az evezőpadon kellett teljesítenie Moh-nak, Bálintnak és Robinak, Merci pedig RSG gyakorlata során döbbent rá, hogy van olyan képessége, amiről eddig még ő maga sem tudott. Ezalatt véget ért Virág száműzetése, így visszatérhetett szerelmével a hálóba – az ágyukat a villatársak nagy örömére avatták fel. Dani egyébként a szívére vette, hogy barátnője felhőtlenül bulizott nélküle, és ennek hangot is adott, Virág pedig úgy érzi, hogy Merci őt viszi ki párbajozni, és emiatt egyre jobban fél a közelgő megmérettetéstől.

 

VV Virág és VV Dani hatalmas szexszel ünnepelték meg visszatérésüket A fiatal lánynak véget ért a száműzetése, így visszatérhetett szerelmével a hálóba. Az ágyukat pedig azonnal felavatták a villatársak nagy örömére.

 

VV Merci rendesen felrázta a villalakókat!

A Villampia Hetének második napja tornával kezdődött: Merci által tartott testedzés azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

 

VV Virág teljesen összetört lelkileg

A fiatal lány úgy érzi, Merci őt viszi ki párbajozni, és emiatt egyre jobban fél a közelgő megmérettetéstől.

 

Dagadtak az izmok: a villafiúk most keményen meghúzták Az evezőpadon kellett teljesítenie Moh-nak, Bálintnak és Robinak – a srácok beleadtak apait-anyait.

 

VV Merci eddig hol rejtegette ezt a képességét?

A fiatal lány az RSG gyakorlata során döbbent rá, hogy van olyan képessége, amiről eddig még ő maga sem tudott…

 

Hoppá! VV Virág vérig sértette szerelmét Dani a szívére vette, hogy barátnője felhőtlenül bulizott nélküle, és ennek rendesen hangot is adott.

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló kedden 22 órától az RTLII-n!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

SOCIAL MEDIA