ValóVilág10 powered by Big Brother – “Megindult a végjáték”

Tejszínhub

A Párbaj reggelén Fru és Merci számba vették, hogy szerintük ki kire teszi majd a jelét a következő Kiválasztáson. Aztán a villalakók elhatározták, hogy kitisztítják a jakuzzit, katasztrófahelyzet alakult ki, végül míg Virág vécén volt, Moh meggondolatlanul bement a fürdőbe zuhanyozni. Amit ezután Danitól kapott, azt nem tette zsebre. Egyébként a játékosok napok óta panaszkodnak, hogy nem tudnak jól aludni. Most elmondhatták egymásnak, hogy szerintük melyikük zavarja leginkább az éjszakai pihenést. Virág és Dani ezért a nappaliban kényszerült aludni, ráadásul a többiek hangoskodása sem segítette álomba szenderülésüket. Mint ismeretes, a szombati Párbajról Vivi tért vissza Fruval szemben. Mutatjuk, hogyan fogadták őt a villalakók, és mi történt a visszatérését követően.

 

VV Merci lesz a következő kiválasztott?

A Párbaj reggelén Fru és Merci számba vették, hogy szerintük ki kire teszi majd a jelét a következő Kiválasztáson.

 

“Ázik a Villa!” – Katasztrófahelyzet alakult ki, elöntötte a víz az udvart A villalakók a fejükbe vették, hogy kitisztítják a jakuzzit. Figyelem, ezt otthon soha senki ne csinálja utánuk!

 

Balhé! VV Moh ismét olyat tett, amivel kiverte a biztosítékot Daninál Míg Virág vécén volt, Moh meggondolatlanul bement a fürdőbe zuhanyozni. Amit ezután Danitól kapott, azt nem tette zsebre a fiú…

 

VV Virág zavarja a többieket az alvásban, ezért büntetést kapott!

A játékosok napok óta panaszkodnak, hogy nem tudnak jól aludni. Most elmondhatták egymásnak, hogy szerintük melyikük zavarja leginkább az éjszakai pihenést.

 

“110%-ban megújultam!” – Ez történt VV Vivi visszatérése után a Villában A szombati Párbajról Vivi tért vissza Fruval szemben. Mutatjuk, hogyan fogadták őt a villalakók, és mi történt a visszatérését követően.

 

Bulival ünnepelte a TOP 7 játékos VV Vivi visszatérését Mint ahogy mindig, ezúttal is buli követte a Párbajt, ami ezúttal inkább a beszélgetésről szólt, mintsem a táncolásról.

 

Vicces szívatások: VV Robi és VV Bálint nem kímélték egymást!

Virág és Dani a nappaliban kényszerült aludni a lány büntetése miatt, ráadásul a többiek hangoskodása sem segítette álomba szenderülésüket.

 

Előzetes: Műsorvezetőnek áll VV Virág! (02.01.) A VV10pbBB hétfői Összefoglalójában Virág új szerepben tündököl, a villalakók pedig megdöbbentő hírt kapnak a Villán kívülről.

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-79-resz-c_12833375

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló hétfőn 22 órától az RTLII-n!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

 

SOCIAL MEDIA