ValóVilág10 powered by Big Brother: disznóságok a Villában

Tejszínhub

Egy ártatlan TikTok challenge elég volt ahhoz, hogy Vivi kibukjon, és azonnal Danihoz rohanjon, aki egyébként később elindított egy olyan lavinát, aminek az lett a következménye, hogy Merci és Virág keményen egymásnak estek. A Nagy Testvér aztán felajánlotta a játékosoknak, hogy eldönthetik, egyéni büntetést kapjon Moh, így visszakaphatják a meleg vizet, avagy kitartanak a villatársuk mellett és bizonytalan ideig marad a hideg víz. Végül elindult a Gazdálkodás hete: első feladatként a játékosoknak az összes élelmiszert el kellett távolítaniuk a Villából, emiatt pedig őrületes zabálásba kezdtek. A játékosok aztán döbbenten vették tudomásul, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a disznó részeivel…

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hatodik Kiválasztásán Vivire került a zöld kendő, kihívottját szerdán nevezi majd meg. A szavazás viszont már elkezdődött, a döntés, mint mindig, most is a nézők kezében van, hogy ki nyerje meg a 36 millió forintot, amivel egy játékos élete örökre megváltozik! Aktivitásuknak köszönhetően a negyedik Párbaj során az RTL24 applikáción keresztül rekordszámú, 175.771 szavazat érkezett, a villalakók előző összecsapása pedig a műsor történetének legnagyobb százalék-különbségét hozta.

 

Kibukott az igazság: VV Virágot féltékenység kínozza!

Egy ártatlan TikTok challenge elég volt ahhoz, hogy a fiatal lány kibukjon, és azonnal Danihoz rohanjon.

 

Melegvíz vs. VV Moh: döntöttek a villalakók!

A Nagy Testvér felajánlotta a játékosoknak, hogy eldönthetik, egyéni büntetést kapjon Moh, így visszakaphatják a meleg vizet, avagy kitartanak a fiatal srác mellett és bizonytalan ideig marad a hideg víz.

 

Zsolt gazda óriási pánikot keltett a Villában!

Elindult a Gazdálkodás hete: első feladatként a játékosoknak az összes élelmiszert el kellett távolítaniuk a luxusbörtönből, emiatt pedig őrületes zabálásba kezdtek a villalakók.

 

Malackodásból csúnyán elbuktak a villalakók!

A játékosok döbbenten vették tudomásul, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a disznó részeivel…

 

A Kiválasztás után elszabadultak az indulatok: “Nyilván rád töröm az ajtót!”

Dani elindított egy lavinát, aminek az lett a következménye, hogy Merci és Virág keményen egymásnak estek.

 

Előzetes: VV Merci és VV Virág újra egymásnak esnek! (01.25.) Az indulatok egyelőre nem csitulnak a Villában, és a két lány között egyre több a konfliktus. Hogy mi a vita alapja, az a holnapi Összefoglalóból kiderül!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-72-resz-c_12830225

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló hétfőn 22 órától az RTLII-n!

 

A @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok @vv10[játékosnév] formulát követő hivatalos Instagram profiljain túl további VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, ahol érdemes figyelni a SPOILER ALERT matricával ellátott story-kat is, ugyanis megmutatjuk amit eddig még nem! Azt, hogy mi történik éppen aktuálisan a Villában!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

 

 

SOCIAL MEDIA