ValóVilág10 powered by Big Brother: Van Gogh zeneszerző, Vivaldi pedig nő

Tejszínhub

Angol szintfelmérővel indult az Önfejlesztés hete a Villában. Kiderült, hogy ki mennyire tud angolul, aztán a saját szemetükben turkáltak, illemtan órán pedig a csúnya szavakat igyekeztek helyettesíteni a villalakók. A zeneórán zeneszerzőket kellett felismerniük kép alapján, míg jógaórán mozgáskultúrájukat csillogtathatták meg a villalakók.

 

Az angol szintfelmérőn kiderült, hogy VV Merci nem ismeri az ABC-t!

Merci németet tanult az iskolában, ezért a “dream”-en kívül nem sok szót ismer angolul. A lánynak a számokkal, de még az ABC-vel is meggyűlt a baja a szintfelmérőn.

 

Hihetetlenül vicces mondatok hagyták el az angol szintfelmérőn a villalakók száját!

Angol szintfelmérővel indult az Önfejlesztés hete a Villában. Kiderült, hogy ki mennyire tud angolul. Figyelem, vicces képsorok következnek!

 

Öko háztartás a Villában, avagy a saját szemetükben turkáltak a villalakók!

Pocsaji Csilla, aki a Cápák közöttből már sokak számára ismerős lehet, öko háztartás órát tartott a villalakóknak, melynek első lépése a szelektív hulladékgyűjtés és a hulladékmentes bevásárlólista volt.

 

Így káromkodnak virágnyelven a villalakók!

“Szent puszedli!”, “A kutyafáját!”, “A hídrobbantó mindenit!”” Ilyen és ehhez hasonló kifejezésekkel helyettesítették az illemtan órán a csúnya szavakat a villalakók!

 

Zeneóra a Villában: Van Gogh zeneszerző volt, Vivaldi pedig nő?

A villalakóknak zeneszerzőket kellett felismerniük kép alapján. Mutatjuk, hogyan ment nekik!

Jógaórán csillogtatták meg mozgáskultúrájukat a villalakók!

Nem csak a lelküket és az elméjüket fejlesztik a héten a villalakók, hanem a testüket is, méghozzá jógával. A jóga segít megőrizni az egészségünket, alakformáló hatása van, és oldja a stresszt. Nézzük, mennyire tudják ezt magukévá tenni játékosaink!

 

Előzetes: Hangszert ragadnak a villalakók! (01.19.) Tovább folytatódik az Önfejlesztés hete! Részletek a kedd esti Összefoglalóban 22 órától az RTLII-n!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

Teljes adás: https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-66-resz-c_12827987

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló kedden 22 órától az RTLII-n!

SOCIAL MEDIA