Fiala máshol folytatja a Keljfeljancsit

Karrier Kiemelt

Folytatja a műsorát Fiala János, az ATV volt műsorvezetője, aki a 168 óra weboldalára és közösségimédia-felületeire költözik a Keljfeljancsival. A közel 20 éves betelefonálós műsor az új felületen is a régi marad, viszont a Facebook élőnek hála Fiala a kommentekre is reagálni tud. A műsorvezető egy nap szünetet sem tart, december 23-án reggel 6 óra 30-tól már látható lesz a műsora a 168 óra felületein.

Fiala János

Fiala János botrányoktól nem mentes, szabadelvű ítélőszékként is emlegetett műsora felköltözik a közösségi média csatornáira, a Keljfeljancsi a 168 óra Facebookján, Instagramján és weboldalán, valamint a Youtube csatornáján is látható december 23-án reggel élőben, 6.30-tól.

János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövőévben induló audiovizuális tartalmainkat, mikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni.” – mondta el Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa.

A folytatással kapcsolatosan Fiala János megjegyezte: „Az ember egyik nap bejelenti, hogy elmegy, és a másik nap befut egy telefon. Elmondtam Pálnak, hogy hány olyan ember van, aki szerintem nálam alkalmasabb, majd elmeséltem mindazt, ami velem kapcsolatban negatív, és kiderült, hogy ezekkel együtt is velem szeretne dolgozni. Ezen csak csodálkozni tudtam. Egyszerre van bennem őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”   

SOCIAL MEDIA