ValóVilág10 powered by Big Brother: VV Daninál alaposan kiverték a biztosítékot a Kihíváson történtek

Tejszínhub

A villalakók megtudták, hány Insta-követőjük van, Gábor a Kihívás előtt beszélőre hívta lehetséges Párbaj-ellenfeleit, Dani pedig a szerdai élő adás után teljesen kiakadt Gáborra. Most végre láthatjuk, hogy mi is történt ezután.

 

VV Daninál kiverte a biztosítékot, ami a Kihíváson történt Gábor a Kihíváson kiállította Moh-t és Bálintot, majdnem Moh-ra rakta a kendőt, aztán végül mégsem, és az adás végén Dani teljesen kiakadt Gáborra. Most végre láthatjuk, hogy mi is történt ezután.

 

Felborultak az erőviszonyok? A villalakók megtudták, hány Insta-követőjük van A villalakók nem igazán szoktak értesülni a külvilág dolgairól, de most nagy meglepetésükre mindenkinek elküldték, hányan követik őket Instagramon.

 

VV Gábor a Kihívás előtt beszélőre hívta lehetséges Párbaj-ellenfeleit Gábor nagyon vacillált a Kihívás előtt Bálint és Moh között, így hát megpróbálta megbeszélni a dolgokat a két fiúval.

 

Twerk-verseny a Villában: forró lett a levegő a nappaliban a fenékrázástól A villalakók táncversenyben méretteték meg magukat, nem is akármilyenben, hiszen twerkelniük kellett. A produkciók meglehetősen pikánsra sikerültek.

 

Előzetes: VV Fru VV Renátó karjaiban találja magát (12.11.)

Váratlan eseményeket tartogat egy Villa-buli a következő adásban. Kiderül pénteken 22 órától az Összefoglalóban az RTLII-n!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-27-resz-c_12810641

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló pénteken 22 órakor az RTLII-n!

SOCIAL MEDIA