Új médiaügynökséggel folytatja az E.ON

Kiemelt Piac

2021 januárjától kezdve a Publicis csoporthoz tartozó Starcom látja el a nemzetközi E.ON cégcsoport európai leányvállalatai, köztük az E.ON Hungária Csoport médiatervezési és -vásárlási feladatait is. 

 

Az energiacég 8 európai országra kiírt nemzetközi tenderen keresett partnert médiatervező és -vásárlói feladatok ellátására. A tender győztese a Publicis Groupe csoporthoz tartozó Starcom médiaügynökség lett, így Magyarországon is ők látják el az E.ON Hungária Csoport médiatervezéssel és -vásárlásával járó feladatait.

Az E.ON új energiavilágba vezeti ügyfeleit, az energiacég fókuszában az okos megoldások és energiahálózatok, a zöld jövő és a megújuló energiaforrások, valamint az ügyfeleknek kínált komplex energetikai megoldások állnak. Az E.ON Európa 13 országában van jelen és tölt be meghatározó szerepet az energiapiacon és az innovatív energetikai megoldások területén.

A Starcom médiaügynökség 8 országban, így Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Svédországban, Romániában, Csehországban, Hollandiában és Magyarországon lesz az E.ON hivatalos médiaügynökségi partnere a tradicionális médiacsatornák tekintetében.

SOCIAL MEDIA