Ma este bemutatkozik a BeleValóVilág új műsorvezetője

Tejszínhub

Schumacher Vanda lesz Gáspár Győző mellett a BeleValóVilág műsorvezetője. A fiatal tehetség már több produkcióban is bizonyított.

Gáspár Győző – aki saját maga kérte, hogy a BelaValóVilág műsorvezetésének feladatait megoszthassa –, ma este váltótársat kap Schumacher Vanda személyében, akit a nézők a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákból már ismerhetnek. A mindössze 22 éves lánynak saját bevallása szerint régen dédelgetett álma vált valóra ezzel a lehetőséggel.

“Nagyon boldog vagyok. Alig hiszem el, hogy műsort vezethetek, élőben, méghozzá a BeleValóVilágot. Hatalmas kihívás ez a számomra. Sorozatok terén van már némi tapasztalatom, de a műsorvezetést eddig nem próbáltam, így nem kérdés, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy elnyerjem a nézők szeretetét és megfeleljek az elvárásoknak. Bevallom, nagyon izgulok” – mondta Vanda, akit ma 23:00 órakor láthatnak először a képernyőn a BeleValóVilág rajongói. A teljes műsort pedig az RTL Most platformon vissza is nézhetik.

SOCIAL MEDIA