Az Álarcos énekest a Banán, azaz Miller Dávid nyerte

Tejszínhub

Az Álarcos énekes látványos Fináléjában a Banán a végső leleplezett, ő lett a második évad győztese! Az álarc pedig Miller Dávid színészt, a Reggeli egyik műsorvezetőjét rejtette.

 

Istenes Bence meghökkentően akrobatikus bevonulását követően Gáspár Laci díjazta Nyomozótársait és a műsorvezetőt is, a Finálé pedig egy hármaspárbajjal vette kezdetét. A TOP3 rejtőzködő összecsapását követően a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Röfi lett a Finálé első leleplezettje, ezzel ő végzett a harmadik helyen. Leleplezése előtt a Nyomozók leadhatták végső tippjeiket. Azonnal beismerték, hogy a Röfi remekül rejtőzködött és korán sem volt egyszerű feladat a gyanúsítása. Gáspár Laci az elhangzott nyomok alapján Tóth Gabira tippelt, Hargitai Bea előző gyanúsításaihoz ragaszkodva az első évad győztesére, a Nyuszira, azaz Gallusz Nikire voksolt. Sebestyén Balázs szerint Dér Henit rejti az álarc, Csobot Adél pedig csatlakozott Nyomozótársához, Gáspár Lacihoz. A Röfi totálisan félrevezette a Nyomozókat!

 

Leleplezve! Ő volt a Röfi álarc alatt | Finálé

 

Hatalmas meglepetés, óriási fordulat a Röfi leleplezése. Arra még csak gondolni sem mert senki, hogy a nőies Röfi alatt egy férfi, történetesen az évad korábbi vendégnyomozója, Puskás Peti, a népszerű előadó van. Liptai Claudiát követően, meglepetésre Puskás Peti a Röfi! A ValóVilág10 powered by Big Brother egyik műsorvezetője ezzel azt a titkot is felfedte, hogy kinek a buliján vettek részt annak idején Istenes Bencéék Gáspár Lacival.

Felocsúdva a fordulatból, a Banán és a Zebra végső párbajával dőlt el a világ legőrültebb showműsorának Fináléja. Itt két olyan híresség harcolt a közönség és a Nyomozók kegyeiért, akik eddig egymás ellen még egyszer sem léptek fel és még eddig egy párbajukon sem veszítettek.

A Nyomozók és a stúdióban ülő nézők szavazatai alapján az Álarcos énekes második évadát a Banán nyerte meg, így a Zebra nagy pillanata következett! A Nyomozók beismerték, hogy még itt, a Fináléban sincs fogalmuk arról, hogy pontosan ki is lehet a Zebra-álarc mögött, ennek ellenére rá is leadhatták végső tippjeiket. Csobot Adél régebbi megérzésére hagyatkozott és Molnár Áronra tippelt, Hargitai Bea a “szétlövés” taktikáját követve Nagy Zsolt nevét mondta be. Ezúttal Gáspár Laci csatlakozott Csobot Adélhoz, Sebestyén Balázs pedig Lőrincz Eriket gyanúsította.

 

Leleplezve! Ő volt a Zebra álarc alatt | Finálé

 

A Finálé első sikeres találata a Zebra! Két nyomozó is sikeresen tippelt, a Zebra álarc ugyanis Molnár Áron színészt rejtette.

A győztes Banán díjátadója előtt a Nyomozók leadhatták a második évad legvégső tippjeit. Teljes összhangban, magabiztosan mondta be Gáspár Lacit követőn Hargitai Bea, Csobot Adél és Sebestyén Balázs is a tippet, Miller Dávid nevét, ezzel egy közös, sikeres gyanúsítással búcsúztak az évadtól!

 

Leleplezve! Ő volt a Banán álarc alatt | Finálé

 

A Banán leleplezésével véget ért az országos tippelés, a meglepetések showműsora, az Álarcos énekes második évada.

A Finálét követően azonnal indítható az RTL Most-on az Álarc mögött, ahol Csobot Adél és Hargitai Bea a finalistákkal, azaz Puskás Petivel, a Röfivel, Molnár Áronnal, a Zebrával és Miller Dáviddal, a Banánnal beszélget.

 

Elcsattant egy csók Istenes Bence és Sebestyén Balázs között!

 

Díjátadó gálával indult az Álarcos énekes Fináléja:

 

“Szedd már össze magad!” – Csobot Adél teljesen kiakadt Istenes Bencére

 

Istenes Bence bosszút forral Adél udvarlói ellen

 

 

A Finálé produkciói:

 

A Röfi bemutatja: „All I Want for Christmas Is You” (Mariah Carey) | Finálé

 

A Zebra bemutatja: „Love Somebody” (Robbie Williams) | Finálé

 

A Banán bemutatja: „Runaway Baby” (Bruno Mars) | Finálé

 

A Zebra bemutatja: „We Will Rock You & Jump Around” (Queen & House of Pain mashup) | Finálé

 

A Banán bemutatja: „Sign of the Times” (Harry Styles) | Finálé

 

 

Végső nyomozati anyagok:

 

Rejtélyes nyomok: Röfi | Finálé

 

Gáspár Laci lebukott! A Röfi kitálalt a Nyomozóval való kapcsolatáról

 

Rejtélyes nyomok: Zebra | Finálé

 

Így történt, hogy Sebestyén Balázs majdnem összehozott egy randit a Zebrának!

 

Rejtélyes nyomok: Banán | Finálé

 

A Zebra végleg lecsapja Istenes Bence kezéről Adélt?

 

„A tehetséget nem lehet pótolni robotokkal!” – Gáspár Laci teljesen elérzékenyült

 

Ő lett az Álarcos énekes 2. évadának győztese!

 

SOCIAL MEDIA