A Konyhafőnök VIP: káosz a konyhában

Tejszínhub

A kék és a piros trióknak még egy napjuk van, hogy pontokat gyűjtsenek a középdöntőben, de a mai “összhang” alapján ez közel sem lesz könnyű feladat.

 

Gímszarvasok ereszkedtek le harmadik középdöntős napon, hogy megnehezítsék a hírességek dolgát! Egy előételt és egy főételt várt a zsűri, a szokásos 3-3 tányéron. A konyha pillanatok alatt csatatérré vált, érződött a versenyzőkön, hogy egyre nagyobb a tét és közeledik a középdöntő vége!

Az egyre keményebb feladatok ellenére a második főzés során “puha” alapanyagokból kellett villantani! Haltej, sertés agyvelő, borjúmáj, vaddisznómáj, nyúlmáj, kacsamáj, marhavese, csiga, polip, velőscsont és tintahal került a pultra. A puhaságok mellé gyümölcsök párosításával (barack, füge, málna, lichi, szőlők) és 3-3 tökéletes tányérral lehetett pontra pályázni. Pokorny Lia és Nagy Alexandra pedig lehetőséget kapott, hogy egy picit “belekóstoljon” a másik csapat ételébe, de csak 10 percig! Annak ellenére, hogy puha alapanyagokról szólt a feladat, Palya Bea vezette trió tagjai nem bántak egymással kesztyűs kézzel, a hátráltatás hamar összezavarta Rácz Jenő versenyzőit, ezért nehezen és annál hangosabban tudták csak elkészíteni tányérjaikat.

A csapatoknak még egy napjuk van, hogy bebiztosítsák maguknak a továbbjutást! Ki a legpengébb sztár?

 

Miki kudarcott vallott, mint konyhafőnök?

 

Alexandra sírva fakadt: csalódást okozott Ákosnak?

 

Palya Bea hisztérikusan üvöltött Pokorny Liával!

 

SOCIAL MEDIA