ValóVilág10 powered by Big Brother: VV Fru és VV Moh vitájától volt hangos a Villa udvara

Tejszínhub

Virág megosztotta Bálinttal Dani iránti érzéseit, Fru elmesélte Mercinek, amit Vivitől hallott, Gina nagyon szeretné megmérettetni magát a következő Párbajon, Digo videóban üzent a villalakóknak a kiesése után, a legek harca hamar a nemek harcává változott, Renátó megszegte a villaszabályzatot, ezért büntetés várt rá, Moh pedig számonkérte Frut, honnan hallotta, hogy csak kihasználja Mercit.

 

További VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook és Instagram oldalán, a @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok hivatalos Instagram profilján: @vv10[játékosnév]

 

Balhé: Fru és Moh vitájától volt hangos a Villa udvara!

Moh számonkérte Frut, honnan hallotta, hogy csak kihasználja Mercit.

 

Renátó megszegte a villaszabályzatot, ezért büntetés várt rá!

A minap a nézők dönthettek, hogy kapjon-e büntetést VV Renátó, amiért letakarta a mikroportját. Jelentjük, hogy rengeteg szavazat érkezett, és a nézők döntése alapján a fiúnak bűnhődnie kell tettéért. Mutatjuk, hogy mi Renátó büntetése:

 

Moh csak kihasználja Mercit?

Fru elmesélte Mercinek, amit Vivitől hallott: a szőke lányt csak kihasználja Moh? Merci a mosókonyhában tisztázta a helyzetet a sráccal.

 

Virág: „Kezdek szerelmes lenni!”

Virág megosztotta Bálinttal Dani iránti érzéseit, majd Danival csipkelődni kezdtek, aminek egy valós karmolás lett a vége.

 

Virág és Dani kapcsolata a paplan alatt teljesedett ki!

A Párbajt követő éjszaka nem csak Bálint számára volt felejthetetlen, Virág és Dani is igen jól érezték magukat azon az éjjelen…

 

Gina magára rakatná a jeleket a következő Kiválasztáson!

Gina nagyon szeretné megmérettetni magát a következő Párbajon, ezért arra kéri a villalakókat, hogy tegyék majd rá a jelüket.

 

Digo videóban üzent a villalakóknak a kiesése után Digo videóüzenete után a villalakók végleg elbúcsúztak az első kiesőtől.

 

Nemek harca: a csajok kitartása verhetetlen!

A villalakóknak két hatfős csapatot kellett alkotniuk, hogy összecsapjanak a legek harcában, és kiderüljön, ki a legkitartóbb. A Legek harca hamar a Nemek harcává változott, ahol a csajok a srácok ellen versenyeztek.

 

Előzetes: Dani durván beolvas Frunak (12.01.) A ValóVilág10 powered by Big Brother következő részében Amanda kiborul, Moh és Merci kapcsolata válaszút elé kerül, Dani pedig nem kíméli Frut.

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló kedden 22 órakor az RTLII-n!

 

A ValóVilág10 powered by Big Brother hivatalos csatornái:

www.valovilag.hu

facebook.com/valovilag

TikTok: @valovilagrtl

Instagram: @valovilag

Játékosok Instagram: @vv10[játékosnév]

SOCIAL MEDIA