ValóVilág10 powered by Big Brother: VV Amanda azzal őszinte aki megérdemli

Tejszínhub

A csütörtöki Összefoglalóban a Villalakók emojikat tettek egymásra, névnapot ünnepeltek, és készültek a szombati Párbajra. Az extra videók között pedig VV Gina megmutatja a legszexibb énjét, és megtudhatjuk milyen az, amikor VV Mercinél “pörög a bulkesz”.

 

Dani olyat tett Virágért, amit még soha senki Virágnak névnapja van, de a villalakók már egy nappal hamarabb felköszöntötték. Dani pedig kapott az alkalmon, hogy még közelebb kerüljön a lányhoz.

 

Amandára ráhozta a frászt az emojis játék Nagyon érdekes feladatot a villalakók, emojikat tettek egymásra, ezzel kifejezve, mit gondolnak egymásról.

 

Digo beolvasott Bálintnak a Kihívás után Tegnap megtörtént az idei első kihívás, Bálint Digónak adta a kék kendőt. Digo ezt tökös húzásnak nevezte, de mit gondol igazából Bálintról?

 

Bálint vagy Digo? Választottak a villalakók!

Nem számít, hol hányan állnak, Bálint elégedett a végeredménnyel. Digo pedig érdekes beszélgetésbe elegyedett Renátóval a nyugiszobában a csapatválasztás után.

 

Renátó máris eltaktikázta magát? A sok feszültséget ugyanis bulival vezették le a villalakók, ahol nem csak tánc volt. Bálint és Renátó hosszasan beszélgettek, fő témájuk pedig Digo volt.

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-13-resz-c_12797549

 

EXTRA: Elszabadult az erotika a Villában VV Gina nem fogta vissza magát és megmutatta milyen az, ha bedobja a legszexibb énjét.

 

EXTRA: Szexi csípőmozgásból sosem elég!

A lányok rögtönzött kis produkciójában csípőtekerésből nem volt hiány. Lesd milyen az, amikor VV Mercinél “pörög a bulkesz”!

 

PROMO: Renátó durván beolvas Virágnak (11.27.) A villalakó annyira behergeli magát, hogy Bálint a jelenet után tart neki egy alapos fejmosást az udvaron.

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló pénteken 22 órakor az RTLII-n!

 

 

SOCIAL MEDIA