ValóVilág10 powered by Big Brother: Vivien élete legmegrázóbb történetét mesélte el a Villában

Tejszínhub

ValóVilág10 powered by Big Brother: Megtörtént az első kihívás.

 

Vivien élete legmegrázóbb történetét mesélte el a Villában Vivit érzékenyen érintette a sziluett tánc, hamar véget vetett neki és beszaladt a hálóba. Később az is kiderült, hogy miért.

 

Felbolydult a Villa: hazugsággal vádolják Vivient a lányok!

Gina, Fru és Amanda nemcsak hazugnak tartja Vivient, azt gondolják, csak azért mondta el a nemi erőszakról szóló történetet, hogy középpontba kerüljön. Dani és Renátó viszont Vivien mellé állt.

 

Amanda Viviről: “Hazudik bele a szemembe!”

Vivien története nyomot hagyott a Villában, a lányok pedig nem tágítanak attól a gondolattól, hogy nem igaz, ami elhangzott.

 

Bálint és Dani összebalhézott! De nem véletlenül…

Bálintot egyre feszültebbé teszi a zöld kendő, de Dani segített neki letisztázni, ki áll mellette és ki van ellene.

 

Dani a műbalhé után kéz alá vette Virágot Bálint és Dani nem bírta sokáig eljátszani, hogy összefeszültek egymással, le is buktatták magukat rögtön a balhé után. Aztán Daninak és Virágnak jó élményekben volt része.

 

Renátó nem számított rá, hogy mások is Bálintra teszik a jelüket a Kiválasztáson Egy eltaktikázott lépés – ennek tartotta a dupla jelet rakó Renátó a Kiválasztás eredményét. Vajon mennie kell ezek után Párbajra?

 

Ginának nem hiányozna Bálint, ha eltűnne a Villából Senki nem illette Bálintot olyan kemény szavakkal, mint Gina. És ehhez a Kihívás előtt is tartotta magát.

 

Bálint a Kihívás előtt: “100 %, hogy győztesen fogok visszajönni!”

Négy név volt a kalapban, miután Bálint megkapta a zöld kendőt. Vajon ki lesz a befutó?

 

Bálint kihívottja még biztonságban érezte magát a Kihívás kezdetén Meglepetést okozott a 10. ValóVilág első Kiválasztottja. Az élő bejelentkezés elején még teljesen nyugodt volt az a játékos, akinek a csuklójára került a kék kendő.

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-12-resz-c_12796895

 

Előzetes: Virág és Dani között már most szerelem van? (11.26.) Dani kedveskedik Virágnak, aki Vivinek árulja el az érzéseit. Közben Renátó bedobja a bombát Amanda és Gina közé? ValóVilág minden hétköznap 22 órakor és hétvégén 21 órakor az RTL II-n!

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló csütörtökön 22 órakor az RTLII-n!

 

SOCIAL MEDIA