ValóVilág10 powered by Big Brother: folytatódott a táncos program

Tejszínhub

Az előző nap a fiúk lejtettek erotikus táncot a lányoknak, most azoknak kedvezünk, akik inkább a lányokra kíváncsiak. Renátó szinte szerelembe esett Fru-val, de a lány visszautasította. Nem hagyta nyugodni a fiút, hogy nem tudja az okát, úgyhogy kiderítette. Név nélkül írhattak egymásnak őszinte kommenteket a villalakók, persze amikor ezeket felolvasták, kibújt a szög a zsákból. Ahogy közeledünk a holnapi kihíváshoz, egyébként is egyre nagyobb a feszültség a villalakók között. Közben vannak, akik nyíltan elmondják Bálintnak a véleményüket, és vannak, akik nem. Érdekes látni, hogyan latolgatják az esélyeket a villalakók, és hogy miket mondanak Bálintról a háta mögött.

 

A villafiúk megvadultak a lányok erotikus show-jától Olyan profin vetkőztek a csajok a sziluett sztriptízben, hogy Robi elgondolkodott a show üzleti lehetőségein.

 

Itt mindenki kétszínű? Elszabadultak az indulatok a Villában!

A villalakók kamu profilok mögé bújva, anonim módon mondhatták el a véleményüket egymásról. A bedobott bomba hamar felrobbant.

 

Virág olyat tett Dani kedvéért, amire eddig nem volt hajlandó Dani hamar elérte Virágnál, hogy megpróbáljon megfelelni neki. Nem mindennapi jelenet szemtanúi lehettek a villalakók a konyhában.

 

Fru nem akarta megbántani Renátót. de a srác kierőszakolta Renátónak kezd rögeszméjévé válni, hogy megtudja, mi akadályozza abban Frut, hogy legyen közöttük valami. Ezzel pedig egyre kellemetlenebb helyzetbe hozza a lányt.

 

Vajon Amandának félnie kell, hogy rákerül a zöld kendő?

Öt villalakó kibeszélte Bálintot a nyugiszobában, próbáltak rájönni, ki lesz a legnagyobb veszélyben a szerdai Kihíváson.

 

TikTok challenge-ek a Villából: „A szádat kell, hogy használd!”

Nem pihennek sokat a telefonok a Villában, a lakók újabb feladatot kaptak!

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-11-resz-c_12796301

 

Előzetes: Óriási balhé robban ki a Kihívás előtt a Villában (11.25.)

 

ValóVilág10 powered by Big Brother Összefoglaló és Kihívás szerdán 22 órakor az RTLII-n!

 

 

SOCIAL MEDIA