Nyiss egy új világra! – Elindult a Samsung Galaxy Z Fold2 legújabb kampánya

Kiemelt Márkák

A Samsung új kampányában Nánási Pál készít lenyűgöző, magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről a Galaxy Z Fold2 készülékkel. A kampány bemutatja, hogy a résztvevő hírességek milyen hivatásban, szerepekben próbálnák ki magukat szívesen, miről álmodtak gyerekként. Az alkotások látványvilága ezeket az elfeledett vágyakat, érzéseket kelti életre a fotós kameralencséjén keresztül.

 

A Galaxy Z Fold2 nemcsak azt formálta újra, ahogy a telefonokra gondolunk, de a felhasználóikra is hatással vannak. A Samsung legújabb kampányában most lehetőséget biztosított hírességek számára, hogy egy-egy fotózás erejéig újra definiálják önmagukat és olyan új szerepben mutatkozhassanak meg, amire eddigi életük során nem volt lehetőségük. A kampány során gyerekkori vagy éppen titkolt vágyak váltak valóra, hiszen mindenkinek vannak céljai és álmai, ez alól természetesen ők sem kivételek.

A Samsung Galaxy Z Fold2 nem átlagos készülék, a lehető legtöbb igényhez igazodik, hiszen egyszerre használható 6.2 hüvelykes telefonként, vagy 7.6 hüvelykes tabletként. Egyediségének köszönhetően újraformálja azt, ahogy korábban a telefonokra gondoltunk. Az Instagramon és YouTube-on követhető kampány támogatja a hírességeket abban, hogy ők is egy eddig ismeretlen, új oldalukat mutassák meg. Ördög Nóra kopaszon, tetoválásokkal jelent meg, Nessajból titkos ügynök lett, Henry Kettner beállt pilótának, Dobó Ági énekes dívaként mutatkozott be, Török Ábel filmrendező szerepbe bújt, Kovács Rami balerinaként, Nagy Dani pedig egy igazi rocksztár bőrében szerepel a képeken. Mindegyikük régóta szerette volna kipróbálni magát egy új műfajban, a Galaxy Z Fold2 pedig lehetőséget biztosít erre.

Az októberben indult kampányban összesen hét márkanagykövet vesz részt, a róluk készült fotók és werkfilmek a Samsung Magyarország Instagram oldalán illetve YouTube csatornáján jelenleg is, valamint a Samsung honlapján november végétől lesznek elérhetőek.

„A kampánnyal az egyediséget, és az akadályok kreatív leküzdését sikerült bemutatnunk, amely a Galaxy Z Fold2 készüléket is jellemzi. Izgalmas volt látni, ahogy Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel kiteljesednek a projekt során, és a megszokott megjelenésüket lecserélik valami tőlük teljesen váratlanra!” – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

SOCIAL MEDIA