A Konyhafőnök VIP: Rosszullét, sérülések – tovább hasítanak a sztárok!

Tejszínhub

Sárközi Ákos második elődöntős napján is jutott az izgalom A Konyhafőnök VIP címre és az ezzel járó 10 millió forintra pályázó sztároknak!

 

Rögtön az első feladatban leereszkedtek az igen különleges alapanyagnak számító, tollas pézsma récék, Nagy Alexandrának több se kellett, az ájulás szélére került, Rácz Jenő egy székkel segített neki, hogy le tudjon ülni egy picit, erőt gyűjteni. Végül sikerrel párosította a récét a különböző tökökkel, így túl tudta tenni magát a véres nyakú állatok látványán. A feladat nehézségét jól mutatja, hogy Király Linda és Horváth Sisa is sérülést szenvedett, de mindannyian hősiesen folytatták a főzést!

A második megmérettetés során belsőségek fogadták a kékeket! Tálcánként különböző állatok többféle belsőségeit kellett feldolgozniuk, de kötelezően csak egyet közülük: kecskéből, marhából, kakasból, bárányból, sertésből, szarvasból és harcsából választhattak. A vegetáriánus Bódi Sylvinek ez nagy kihívás volt, de volt még valaki, akinek szintén a pultban kellett “villantania”: Sárközi Ákos mentortársát, Rácz Jenőt küldte főzni! Fördős Zé kártyái nélkül pedig nincs séffőzés! Ki is húzta “Zé ládáját”, ami azt jelenti, hogy a piactéren csak és kizárólag Fördős Zé állítja össze a hozzávalókat!

A kék csapat második elődöntős napján, a zsűri döntése alapján, Járó Zsuzsa, a Drága örökösök színésznője hagyta el a konyhát. A kékek folytatják a harcot a héten, a cél most a középdöntő!

 

Nagy Alexandra már a főzés előtt rosszul lett

 

Jenő Sisának: “Egy ősanya van benned!”

 

Mi lesz ebből? Zé vásárolt be Jenőnek a piactéren!

 

Rambo Patrik elszabadult!

 

Király Linda vagy Járó Zsuzsa: egy versenyző ismét távozott a konyhából!

 

SOCIAL MEDIA