ValóVilág10 powered by Big Brother: Célkeresztben VV Virág

Tejszínhub

VV Gina kiborult, VV Virág viselkedése pedig a villalakókat borította ki. Megválasztották a legdominánsabb és a jelentéktelenebb VV játékost, és történelmet írt a jubileumi évad! Mobiltelefont kaptak a ValóVilág10 powered by Big Brother villájának lakói!

 

 

Moh leüvöltötte Virág fejét: „Sírjál magadnak!”

A lány viselkedése kiborította a luxusbörtön lakóit, egyedül Moh próbált meg normális hangvételben beszélni Virággal… aztán nála is elszakadt a cérna.

 

EXTRA: VV Dani azt hitte, hogy megszállta egy démon VV Virágot Miután a buliban minden srácra rámászott és a lányokat is felhúzta, másnap VV Virág értetlenül állt a fürdőben, hogy miért akadtak ki annyira a többiek.

 

Virágnak szembe kellett néznie a villalakók haragjával A fiatal lány reggel döbbent rá arra, hogy milyen következményei vannak a tegnap éjszakának…

 

Gina összeomlott: önkívületi állapotban üvöltözött. Digo mindent megtett, hogy megnyugtassa a lányt, de nem volt könnyű dolga.

 

Mercédesz Bálintnak: “Le fogom törni az egódat!”

Bálint nem akart hinni a fülének, olyan durva kijelentést tett a fiatal lány; a végén azonban mindent sikerült tisztázniuk.

 

Most kiderült ki a legdominánsabb és a jelentéktelenebb VV játékos!

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, volt, aki megsértődött…

 

Ilyen még nem volt a VV történelmében: mobiltelefont kaptak a játékosok!

Elindult a VV10 első tematikus hete – izgalmas feladatot kaptak a villalakók.

 

A teljes adás visszanézhető az RTL MOST-on!

https://www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag10-7-resz-c_12794837

 

 

PROMÓ: Előzetes: Manuel beköszön a Villába! (11.21.) Nagy volt az öröm, mikor az X-faktor egykori énekese izgalmas feladatot adott a villalakóknak.

 

VV Robi adatlapja: http://rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-robi-adatlap

 

HETIKLASSZIKUSOK:

http://rtl.hu/rtl2/valovilag/hetiklasszikusok-vv10-elso-het-legjobb-aranykopesek

 

További VV10pbBB tartalmak a ValóVilág10 powered by Big Brother Facebook oldalán, a @valovilagrtl TikTok csatornán és játékosok hivatalos Instagram profilján: @vv10[játékosnév]

 

Szombaton valakinek el kell hagynia a villát, az RTL24 applikáción keresztül pedig a nézők is befolyásolhatják az eseményeket!

https://www.instagram.com/p/CH04nJdAMI3/

 

ValóVilág10 powered by Big Brother összefoglaló, beköltözés és kiválasztás szombaton 21 órakor az RTLII-n!

 

 

SOCIAL MEDIA