Márkamonitor a Jazzy rádióban: mai vendégem Beke Zsuzsa

Inspiráció Kiemelt

A 90.9 Jazzy rádióban ma este Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon gyógyszergyár kormányzati kapcsolatok és PR vezetője lesz a vendégem. 

 

Az elmúlt hetek egyik pozitív híre volt, hogy a Richter Remdesivir nevű gyógyszere a jelek szerint eredményes lesz, lehet a koronavírusos betegek gyógyításában. Honnan van ez a gyógyszer, hiszen ilyen rövid idő alatt aligha lehetett kifejleszteni? Hol alkalmazzák, hogyan, ki kapja? Egyúttal megbeszéljük azt is, hogyan fejlesztenek ki egy gyógyszert: milyen folyamatok zajlanak közben, miért tart ez évekig?

De arra is kitérünk, hogy működik a pandémiás időkben egy gyógyszergyár, amelynek a termékeit a világ 100 országában forgalmazzák. Gondoljunk bele, ha nem találjuk a boltban a kedvenc üdítőnket vagy kekszünket, már elégedetlenek vagyunk. És mi van akkor, ha nem találjuk a patikában a gyógyszerünket, amit folyamatosan szednünk kell? Függ a gyógyszergyártásunk Kínától, Ázsiától? De ha már beszélgetünk, kitérünk a vállalat olyan programjaira is, mint például a Richter a nőkért vagy az Egészségváros.

Ezek a kérdések és sok más téma is szóba kerül a ma esti beszélgetésben.

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra! (Egészségetekre!)

 

Szakács László főszerkesztő

SOCIAL MEDIA