Ingyenes coaching program a MagNet Bank támogatásával

Inspiráció Kiemelt

Ingyenes, pro-bono coaching programot hirdet a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozata (ICF) és a MagNet Bank. A projekt célja, hogy azon szervezetek, melyek nehézségekkel küzdenek a COVID-19 következtében kialakult helyzetben, hatékonyabban tudjanak működni, vagy képesek legyenek új irányokba elindulni.

 

“A jelenlegi járványügyi helyzet számos társadalmi szervezetet kihívások elé állított. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is működni tudjanak azon szervezetek, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez. Ezért a MagNet Közösségi Bank és az International Coach Federation (ICF) Magyar Tagozata közös kezdeményezést indít a civil szervezetek válságállóságának növelésére. Az október 22-i online találkozón bemutatásra kerül a program, a szervezetek megismerhetik a korábbi évek tapasztalatit, jó példáit. Az ICF Magyar Tagozata az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 5 db 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. Ez az ingyenes coaching folyamat, egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely az ügyfeleket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében” – mondta Séra Attila PCC, business coach, Coach School alapító, az ICF Magyar Tagozat CSR Jószolgálati program igazgatója.

A szervezeteknek sok kihívással kellett szembesülniük a járvány miatt, a legtöbbjüknek újra kellett gondolnia szolgáltatási portfólióját, fenntarthatóságát, vagy éppen azt, hogy hogyan tudja tovább segíteni, egyáltalán elérni célcsoportját. Szinte minden szervezetet próbatétel elé állított az az idei év, ezért nagyon hasznos lehet számukra egy ilyen coaching lehetőség, hogy rálássanak magukra, terveikre, megoldási stratégiájukra” – mondta el Erős Barbara, a MagNet Bank Társadalmi Hatás és Közösségi Kapcsolatok terület vezetője.

A szervezők október 20-ig várják azon szervezetek jelentkezését, akiket kihívások elé állított a pandémia, akár még küzdenek a nehézségekkel, akár már megoldásokat találtak ki az új helyzetre és a megvalósítás kapcsán merültek fel kérdéseik. Regisztrálni ezen a linken lehet.  A programba a jelentkezés sorrendjében kerülnek be a szervezetek.

 

SOCIAL MEDIA