Bemutatkozik a Klunken: elegánsan minimalista termoszok a Primus új kollekciójában

Márkák

Praktikus, letisztult formavilágú palackokkal újította meg kínálatát az egyik legnagyobb múltú túrafelszerelés-gyártó, a svéd Primus. Az új termoszok rozsdamentes acélból készülnek, tartósak, könnyen tisztíthatóak, korrózióállóak és ízsemlegesek. Az új kollekció egyik kiemelt terméke a Klunken kulacs, amely a népszerű Kånken hátizsákok ideális kiegészítője, mivel tökéletesen illeszkedik azok oldalzsebeibe.

 

A “Klunken” szó a svéd “klunka” igéből ered, amelynek jelentése, “kortyonként inni”. Ezt a nevet kapták a Primus újonnan bemutatott, színes, rozsdamentes acéltermoszai. Mind a név, mind a palack úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes párost alkosson a Primus testvérmárkájával, a Fjӓllrӓven híres Kånken hátizsákjaival. Hiszen maga a Kånken szó is a svéd nyelvből ered – kånka, ami azt jelenti, “valamit körülvesz”.

A Klunken higiénikus és korrózióálló rozsdamentes acélból készült. Íz- és illatsemleges, így garantáltan nem befolyásolja az italok ízét, ezzel fenntartható alternatívát jelent a műanyag termékekkel szemben. A nyolc stílusos színben kapható palack porszórt felülete révén sosem csúszik ki a kézből. Széles nyakának köszönhetően pedig nemcsak inni egyszerű belőle, de könnyen megtölthető és tisztítható is egyben. A kupak természetes, jól záró parafából készült, és a könnyű szállítás érdekében praktikus pánttal is rendelkezik. Ez a pánt nemcsak a Klunken színéhez passzol, de tökéletesen illik a legnépszerűbb Kånken hátizsákokhoz is. Hasonló célból alakították ki úgy a palackok formáját, hogy elférjenek a hátizsák oldalzsebében.

A Klunken egyfalú, 0,7 literes és duplafalú 0,5 literes, vákuumszigeteléssel ellátott kialakításban egyaránt elérhető, utóbbi biztosítja a hideg folyadékok hűvösen, illetve a forró italok melegen tartását.

SOCIAL MEDIA